EMPTIES Φεβρουαριου

Hello girls!! Ποσο γρηγορα περασε ο καιρος,εφυγε και ο πιο ερωτικος μηνας του χρονου και τωρα σιγα σιγα πρωετοιμαζομαστε για να υποδεχτουμε την γλυκια Ανοιξη! Καλο μηνα λοιπον σας ευχομαι και να εχετε πλαι σας ο,τι αγαπατε!! 
Μ'αρεσουν πολυ τα Empties post γιατι μιλαμε για προιοντα που εχουμε χρησιμοποιησει μεχρι τελους αρα εχουμε πλεον μια ολοκληρωμενη αποψη γι'αυτα!!

Ξεκιναω με ενα προιον που απο τοτε που το δοκιμασα το αγοραζω συνεχεια!Αναφερομαι στο Απολεπιστικο προιον& Μασκα καθαρισμου Pure Skin απο την Oriflame^^
Το πιλινγκ εχει λεπτους κοκους που κανουν πολυ καλη απολεπιση χωρις να ερεθιζουν το δερμα μου και το αφηνουν με μια αισθηση καθαριοτητας και φρεσκαδας χωρις εκεινο το ενοχλητικο ''τραβηγμα''. Αυτο που παρατηρησα και με εκανε να το λατρεψω ειναι οτι οντως ΚΑΝΕΙ δουλεια δηλαδη τα σπυρακια φευγουν και το δερμα μου ειναι πιο καθαρο. Θα ηθελα να υπηρχε και σε foul size συσκευασια!! Οσον αφορα την μασκα,την χρησιμοποιω μετα τον καθαρισμο 2-3 φορες την εβδομαδα Εχει μια πηχτη αλλα οχι κολωδη συνθεση.Την αφηνω για δεκα λεπτα στο προσωπο μου και μετα ξεβγαζω με χλιαρο νερο. Αφηνει το δερμα μου πολυ απαλο και καθαρο!!  

Στη συνεχεια, παμε παλι σε ενα πιλινγκ το 3 σε 1 Καθαριστικο,Μασκα&Πιλινγκ-125 ml απο την AVON.
Ειναι απο την σειρα Clear Skin,εχει σχετικα χοντρους κοκους και υποσχεται πως βοηθαει στον καθαρισμο απο τα σπυρακια ενω εμποδιζει και την δημιουργια νεων. Εγω θα ελεγα πως κανει το αντιθετο. Δηλαδη οταν το χρησιμοποιουσα εκανε μεν πολυ καλο καθαρισμο στο δερμα μου αλλα εβγαζε τα σπυρακια στην επιφανεια και μετα απο 2-3 μερες φευγανε τελειως. Δεν το χρησιμοποιησα ποτε ως μασκα. Μυριζε εντονα μεντα οταν το ξεβγαζα-τουλαχιστον στην αρχη,γιατι απο καποια στιγμη και μετα η μυρωδια του ψιλοχαθηκε και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.Δεν νομιζω να το ξαναπαρω..

Επομενο προιον που τελιωσα αυτον τον μηνα απο την ιδια σειρα,ειναι η Στυπτικη Αγωγη για τα σπυρακια με Σαλικυλικο Οξυ.

Ειναι μια τονωτικη λοσιον που ελεγχει την λιπαροτητα,δεν ξηραινει το δερμα ενω αφηνει μια αισθηση καθαριοτητας. Ενα αρνητικο που μπορω να βρω ειναι η πολυ εντονη μυρωδια του οινοπνευματος!

Συνεχιζω με περιποιηση μαλλιων.Αυτον τον μηνα τελιωσα το Σαμπουαν-250 ml &την μασκα-125 ml με χαμομηλι και αλοη απο την σειρα naturals επισης απο την Avon.

To σαμπουαν ενιωθα πως καθαριζε πολυ καλα τα μαλλια μου χωρις να τα βαραινει ενω τα αφηνε & απαλα και αναζωογονημενα. Προσεξα πως καθε φορα που που το χρησιμοπιουσα τα μαλλια μου δεν φριζαραν καθολου οποτε σιγουρα θα το ξαναπαρω. Η μασκα ειναι αρκετα λεπτορευστη ομως χρειαζεται λιγη ποσοτητα και ξεμπλεκει καλα τα μαλλια.Αφηνει μια αισθηση απαλοτητας και ενυδατωσης και την εχω ηδη ξαναπαρει.!!

Ενα ακομη σαμπουαν που τελιωσα κι αυτο απο την Avon ειναι το Smooth as Silk 400 ml

Υποσχεται πως καταπολεμα το φριζαρισμα αλλα εγω το μονο που ειδα να κανει ειναι να αφηνει τα μαλλια μου πολυ απαλα!! Κανει πλουσιο αφρο με λιγη ποσοτητα και εχει ευχαριστη μυρωδια.

Μια λακ που τελιωσα που υποσχεται εξτρα δυνατο κρατημα ειναι απο την εταιρια Cien που την βρισκετε στα καταστηματα Lidl.Δεν εδινε και φοβερο κρατημα στα μαλλια μου ενω μου τα ''λαδωνε'' καπως..δεν θα την ξαναπαρω.

Επομενο,ενα ξεβαφτικο νυχιων απο τα Jumbo που ειναι με σφουγγαρακι και ασετον με την λογικη οτι περιστρεφεις το νυχι σου και το ξεβαφει.
Για την τιμουλα του που ειναι πααρα πολυ οιοκονομικη ειναι ενταξει και με τα ανοιχτοχρωμα βερνικια κανει δουλεια αλλα με τα πιο σκουρα λερωνεται και το σφουγγαρακι του αλλα και το δαχτυλο σου.. 

Τελιωσα και μια κρεμα σωματος απο την Avon με αρωμα μανολιας.Προσφερε καλη ενυδατωση στο δερμα μου αλλα οχι κατι ιδιαιτερο που θα με κανει να την ξαναπαρω. 

Τα μωρομαντιλα που τελιωσα αυτον τον μηνα ειναι απο το καταστημα Lidl και ειναι πολυ οικονομικα.Ειναι υγρα οσο χρειαζεται,δεν μου προκαλουν κανενα ερεθισμο και τα αγοραζω ξανα ξανα.!!


Μια αποσμητικη ρολλετα που τελιωσα ειναι η Celebre- που ειναι η ρολλετα του αρωματος,απο την Avon.

Εχει υπεροχη,απαλη μυρωδια που μενει στο δερμα μου για αρκετες ωρες!Ενα αρνητικο που μπορω να της βρω ειναι οτι οταν την ανοιγεις πεφτουν κατι ασπρα κομματακια :/

Ενα σαπουνακι απο την Avon της σειρας Care που δεν μου τελιωσε αλλα θα το πεταξω γιατι δεν μου αρεσε καθολου. Αφηνε στε δερμα μου μια αισθηση ''γλιτσας'' ειτε το χρησιμοποιουσα για να πλυνω τα χερια μου ειτε για το σωμα. Στο προσωπο δεν το χρησιμοποιησα. Η μυρωδια του ειναι ουδετερη και ειναι πολυ οικονομικο αλλα για μενα δεν αξιζει. 

Τελος, θα πεταξω 3 mascara γιατι τις εχω πολυυ καιρο. Η μια ειναι απο την  maybelline και εδινε ογκο, η αλλη απο την Rilken κι αυτη εδινε ογκο και η 3η απο τον Korre που πλεον δεν θυμαμαι τι εδινε στις βλεφαριδες.!

Αυτα ηταν λοιπον τα empties μου γι'αυτον τον μηνα!! Εχουμε καποιο κοινο?
Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! Μεχρι το επομενο post...
φιλακιααα^^







Σχόλια

  1. Αυτο το scrub/μασκα απο την oriflame θα το κοιταξω οταν τυχει να ξανα κανα παραγγελια!
    Πολυ ωραια τα empties σου!
    Φιλιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε κάποιο κοινό,αλλά μου άρεσε το ξεβαφτικό με το σφουγγαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά προϊόντα Avon, ε; Έχω πολλά χρόνια που σταμάτησα να αγοράζω προϊόντα τους αλλά θυμάμαι οτι είχαν ωραίες κρέμες σώματος και αφρόλουτρα. Όμορφο ποστ και μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου