Jenuary empties 2016



Εφτασε η ωρα λοιπον να μοιαραστω μαζι σας τα empties του προηγουμενου μηνα!! Για να δουμε
Ξεκιναω με τα Σαμπουαν απο την avon -με κερατινη και για βαμμενα μαλλια. Σας εχω πει ποσο αγαπω τα σαμπουαν απο αυτην την εταιρεια. Κρεμοντους απο την Nivea .Το κλασσικο μου θυμιζει αντρικο αφρολουτρο ενω το soft εχει μια πιο απαλη μυρωδια. Αφηνουν το δερμα βελουδινο σαν χαδι ενω εχουν πυχτη συσταση.
Το αφρολουτρο με βανιλια μαγαδασκαρης το εχετε ξαναδει γιατι μου αρεσε πολυ και τωρα ειπα να δοκιμασω το  Cotton Blossom. Το σαμπουαν της εταιρειας cien για βαμμενα μαλλια ενυδατωνε τα μαλλια μου και ειχε ωραιο αρωμα. Το conditioner της avon με αβοκαντο εχει βαρια μυρωδια που μενει στα μαλλια αλλα ηθελε πολυ ποσοτητα για να τα ξεμπερδεψει. Οσο για την κρεμα sos της bioten ειναι η δευτερη συσκευασια που τελειωνω. Απευθυνεται σε πολυ ξηρα,σκασμενα χερια και εκανε χρηση αν και οχι απ την πρωτη φορα.Ενταξει μην τα θελουμε και ολα :p

Συνεχιζω με το λαδακι απο Timotei που το αγαπω πολυ γιατι κραταει μακρυα το φριζαρισμα,αφηνει απαλα τα μαλλια μου και εχει και φοβερη μυρωδια. Δεν πιστευω πως θα σταματησω να το χρησιμοποιω. Περιεχει αργανελαιο,ελαιο γιασεμιου και αμυγδαλου. Για το λαδακι με μαροκινο αργανελαιο της avon σας ειχα μιλησει εδω.  
Το χρησιμοποιουσα παραλληλα με το αντιστοιχο απο τον Γαλαξια. Επισης,τελειωσα δυο συσκευασιες με βαμβακια και 3 δειγματακια. Το ενα ειναι μια μασκα προσωπου με ροδι και εχει αντιοξειδωτικες ιδιοτητες και αφηνε το δερμα μου απαλο και ενυδατωμενο.Η συσταση της ειναι σαν ζελε. Επειτα η κρεμα ημερας της avon nutra effects για λιπαρες επιδερμιδες μου αρεσε αρκετα γιατι εχει ελαφρυα συσταση και αφηνει ματ την επιδερμιδα. Περιεχει σπορους κια και ειναι οι πρωτες κρεμες της avon χωρις parabens. Αντιστοιχα η κρεμα radiance δινει υγιη οψη στο δερμα και το αφηνει ενυδατωμενο. Τελιωσα για δευτερη φορα και την βαση μεικ απ και πουδρα μαζι Ideal flawless στην αποχρωση ivory που σας ειχα κανει ενα παλιοτερο review εδω .
Θελω ομως να δοκιμασω μεικ απ καταλληλα για λιπαρη επιδερμιδα οποτε δεν θα το ξαναπροτιμησω. Εχετε κατι να προτεινετε? Τελος, ενα προιον που ειχα καιρο στο νεσεσερ μου και δεν χρησιμοπουσα-οποτε επρεπε να το πεταξω, ειναι το κονσιλερ απο την σειρα color trend στην αποχρωση light το οποιο δεν μου αρεσε γιατι εκανε γραμμουλες και δεν ηταν και αρκετα καλυπτικο. Οσο για το λιπ μπαλμ απο την apivita με προπολη,μου αρεσε αρκετα αφου αφηνε τα χειλη μου ενυδατωμενα για ωρες. Τωρα δοκιμαζω το αντιστοιχο με χαμομηλι.!!

Φτασαμε στο τελος κι αυτου του ποστ!! Εχετε δοκιμασει κατι απο αυτα?
   xxx



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου