February favorites 2016

Let's talk about beauty favorites...!!

  Κατα διαστηματα η avon κυκλοφορει νεες μυρωδιες στα αφρολουτρα της και φυσικα αδραξα την ευκαιρια να γεμισω ομορφες μυρωδιες το μπανιο μου. Το συγκεκριμενο,μοσχοβολαει τοσο εντονα σοκολατα-σαν μους,ενω εχει και νοτες πορτοκαλιου.

  Συνεχιζω με ενα προιον απο την σειρα Planet Spa,που ειναι μια κρεμα  χεριων,αγκωνων και ποδιων που περιεχει αφρικανικο sea butter. (75ml) Απλωνω μια γενναια στρωση στα ποδια μου καθε βραδυ(πελματα-στις σκληρες περιοχες) σαν μασκα και το επομενο πρωι ειναι απιστευτα απαλα και ενυδατωμενα. Εκανε δουλεια πραγμα που με ξαφνιασε ευχαριστα. Εκτος αυτου,οταν ανοιγω την συσκευασια απελευθερωνεται μια τοσο εντονη λαχταριστη μυρωδια που σου ερχεται να το φας(!)

 Επειτα,ακομη ενα προιον απο την ιδια σειρα-ενα πιλινγκ που περιεχει μικροσκοπικους κοκκους κανοντας πολυ ελαφρυα απολεπιση στα ποδια ή στα χερια.
 Για τον αφρο της Frezyderm απο την σειρα Ac-norm σου εχω μιλησει εδω

  Επισης,η λοσιον σωματος της Pharma LEAD με πανθενολη,ουρια,λαδι ελιας και αργανελαιο,εγινε αγαπημενη αφου δεν τσουζει καθολου το δερμα μου-αφου δεν περιεχει αλλεργιογονα,δεν το ερεθιζει και εχει πολυ ωραια μυρωδια(ροδι!)

Τελος,ενα λιπ μπαλμ που μπηκε προσφατα στην συλλογη μου-της apivita με αρωμα χαμομηλι,εγινε αγαπημενο για το απαλο αρωμα του και την σουπερ ενυδατωση που προσφερει.

Εσενα ποιο προιον σου κρατησε συντροφια αυτον τον μηνα?
φιλακιαα :))

Σχόλια

  1. η λοσιον σωματος της Pharma LEAD μου κλεινει το ματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αφρόλουτρο από avon με σοκολάτα πορτοκάλι το πήρα κι εγώ πρόσφατα! Μυρίζει υπέροχα, θέλεις να το φας... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον αφρό καθαρισμού από frezyderm τον είχα κάποτε και τον λάτρευα. το μόνο του αρνητικό η μικρή ποσότητα. Γι αυτό και μόνο το λόγο (Σε σχέση με την υψηλή τιμή) δε θα το ξαναπροτιμήσω :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου