Οι νεες σειρες που παρακολουθω!


The Shannara Chronicles

«Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού, η ιστορία εστιάζει στην οικογένεια των Shannara και τους απογόνους της, που διαθέτουν την αρχαία μαγεία και μπορούν να ξαναδιαμορφώσουν το μέλλον του κόσμου, μέσα απο τις περιπέτειες τους.» 

 

Προκειτε για μια ξεκαθαρη μαχη αναμεσα στο φως και στο σκοταδι. Ειναι βασισμενη στη σειρα βιβλιων του Tery Brooks ''Shannara'' και συγκεκριμενα στο δευτερο  βιβλιο ''The Elfstones of Shannara''. Ειναι παραγωγη του καναλιου MTV.

Αν εισαι φαν των ταινιων φαντασιας στην προτεινω ανεπιφυλαχτα.Θυμιζει Game of thrones αλλα και LOTR αφου περιλαμβανει μυθικα πλασματα οπως ξωτικα,δρυιδες και δαιμονες.Το κοστος παραγωγης εναι αρκετα υψηλο και αυτο το καταλαβαινεις αμεσως απο τα συγκλονιστικα,πλουσια εφε,με τα ουτοπικα τοπια.Μπορειτε να δειτε και το trailer

 

Ηeroes reborn

 Με το Heroes Reborn το υπερφυσικό φαινόμενο ξεκινάει και πάλι με μια νέα σοδειά από εμπνευσμένους υπερήρωες - Heroes καθώς θα δοθεί η υπέρτατη μάχη μεταξύ εκείνων με εξαιρετικές ικανότητες και εκείνων με σκοτεινά κίνητρα που έχουν ως στόχο να τους κυνηγήσουν και να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους για τους δικούς τους δόλιους σκοπούς. Επικές περιπέτειες περιμένουν στο Heroes Reborn τους καινούργιους με δυνάμεις συμμάχους, καθώς θα διασταυρωθούν με μερικούς από τους αρχικούς χαρακτήρες, ξεκλειδώνοντας τη μυστηριώδη μοίρα του σύμπαντος αλλά και την ίδια τη θέση τους μέσα σε αυτό.

Προκειτε για μινι σειρα -εξτρα σεζον της σειρας HEROES .Αφορμη για να δωσω μια ευκαιρια στην σειρα σταθηκε το γεγονος πως ειναι στους πρωταγωνιστικους ρολους ο ηθοποιος  Robbie Kay, ο πολυλατρεμενος μου villain,Peter pan απο την σειρα Once upon a time. (οπως καταλαβατε εχω κολλημα μαζι του :D )

Containment

Όταν μια θανατηφόρα επιδημία εξαπλώνεται στην Atlanta, μια μεγάλη περιοχή μπαίνει σε καραντίνα και όλοι οι άνθρωποι που αποκλείονται μέσα θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. (Θα είναι βασισμένη στην Βελγική σειρά «Cordon».) 

Αφορμη για να την αρχισω?το οτι ειναι πρωταγωνιστης ο Chris Wood γνωστος και ως Και Παρκερ στην σειρα The vampire diaries

LegendS Of Tomorrow

 Έχοντας δει το μέλλον, το οποίο θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να αποτρέψει, ο ταξιδιώτης του χρόνου Rip Hunter αναλαμβάνει να δημιουργήσει μια ποικιλόμορφη ομάδα από ήρωες και κακούς, για να αντιμετωπίσει μια ασταμάτητη απειλή. Μπορεί αυτή η ιδιόμορφη ομάδα να νικήσει αυτήν την αθάνατη απειλή που δεν μοιάζει σε τίποτε με ότι έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα;


Αν και δεν ειμαι λατρης των σειρων με σουπερ ηρωες ειπα να της δωσω μια ευκαιρια. Μπορω να πω πως μοιαζει στο Avengers-μονο που ειναι οι ''αποτυχημενοι'',αν θελεις ηρωες-κι αυτο γιατι στο μελλον θα ειναι σχετικα αγνωστοι. Αυτοι λοιπον ειναι οι εξης :Ray Palmer/The Atom, Victor Garber (Martin Stein), Wentworth Miller (Leonard Snart/Captain Cold), Dominic Purcell (Mick Rory/Heat Wave), Ciara Renée (Kendra Saunders/Hawkgirl), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (White Canary), ενώ καποιες φορες εμφανίζεται και ο Arrow  ως guest star.

 Παρουσιαζει ενδιαφερον εως τωρα-αν και ειναι αρκετα υπερβολικο,κατι να μου πεις συνηθισμενο για σειρες/ταινιες επιστημονικης φαντασιας, ομως λογω των πολυ φαντασμαγορικων εφε το κοστος ηταν αρκετα υψηλο κι ετσι δεν ξερουμε αν θα υπαρξει επομενη σεζον. Αν δηλωνεις φαν της Marvel μην το καθυστερεις!!

ShadowHunters

  Η 18χρονη Clary Fray ανακαλύπτει την ημέρα των γενεθλίων της ότι δεν είναι αυτή που νομίζει ότι είναι, αλλά μάλλον προέρχεται από μια μακριά γενιά των Shadowhunters-Κυνηγών Σκιών, υβρίδια ανθρώπου-αγγέλου που κυνηγούν δαίμονες. Όταν η μητέρα της απάγεται, η Clary ρίχνεται στον κόσμο των δαιμόνων, κυνηγώντας με τον μυστηριώδη Shadowhunter Jace και τον καλύτερό της φίλο Simon. Τώρα ζει ανάμεσα σε νεράιδες, μάγους, βρυκόλακες και λυκάνθρωπους ... Η Clary ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας καθώς μαθαίνει περισσότερα για το παρελθόν της και ποιο είναι το μέλλον που της επιφυλάσσει.

Βασιζεται στην σειρα βιβλιων της Cassandra Clare ''The Mortal Instruments / Θανάσιμα Εργαλεία'' . Επειτα απο την ''αποτυχημενη'' ταινια-η οποια εμενα προσωπικα μου αρεσε(!), τωρα εχουμε και σειρα. Κατι που εχουν ολοι ως παραπονο ειναι πως οι συντελεστες κανανε πολλες αλλαγες. Ωστοσο μην ξεχνατε πως βασιζεται στα βιβλια που σημαινει πως μπορει να ακολουθησει διαφορετικο storyline. Σκεφτειτε για παραδειγμα το The vampire diaries. H σειρα θα αποτελειται απο 13 επισοδεια.

Θεωρω το καστ ''φτωχο''  αφου η υποκριτικη καποιων ηθοποιων οπως η Κλαιρη δεν πειθει. Αγαπημενος μου ο Matthew Daddario/Alec. Εκτος αυτου δεν πιστευω οτι διατηρειται καποιο μυστηριο και η χημεια μεταξυ Jace και Clary ειναι ανυπαρκτη. Ελπιζω παρακατω να φτιαξει το πραγμα. Με λιγα λογια προτιμω το παλιο καστ(!)

 Αν σου αρεσουν οι σειρες φαντασιας ομως δωστης μια ευκαιρια-ετσι απο περιεργεια.

Εσυ ποια σειρα θα προτεινες με κλειστα ματια? 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου