What's the 5 top products in my Wish List 2016!

Γεια σας!! Ετοιμασα καφεδακι με μοναδικο αρωμα φουντουκιου-λατρεια, καθισα διπλα στο τζακι και πηρα βαθια ανασα για να ξεχωρισω τα 5 top για μενα προιοντα που εχω μαζεμενα στην wishlist μου που ολο και-για καποιο λογο,αυξανονται. Να φρικαρω ή ακομα? (γυναικες! σχολιο αντρα διπλα μου :D )

1. Korres Morello creamy lipstick no 59. Προκειται για τα νεα κραγιον του Κορρε και το συγκεκριμενο ειναι ενα εντυπωσιακο κοκκινο βουργουνδιας. Υποσχεται βαθυ,σταθερο χρωμα ενω τα ελαια απο βυσσινο και ηλιανθο χαρη στην ενυδατικες τους ιδιοτητες  φροντιζουν τα χειλη αφηνοντας τα απαλα.Φυσικα θελω και τις αλλες αποχρωσεις αλλα το συγκεκριμενο το εχω ερωτευτει!!

2. Nude Dude palette by The balm. Η εν λογω εταιρεια φημιζεται για τις παιχνιδιαρικες συσκευασιες της και με το συγκεκριμενο προιον νομιζω τις ξεπερασε ολες. Περιεχει 12 σκιες-οι 4 ειναι ματ και ενα πινελο δυο οψεων. Εχει ουδετερους τονους αλλα ευκολα μπορεις να μετατρεψεις το μακιγιαζ σου και να του δωσεις ενταση. Ανυπομονω να την αποκτησω!!

3. Batiste ξηρα σαμπουαν : Υποσχονται πως δινουν αμεση φρεσκαδα στα μαλλια ενω απορροφουν την περιττη λιπαροτητα. Ειναι στην ουσια μια λυση αναγκης για οταν δεν ειναι φρεσκολουσμενα τα μαλλια σου και πρεπει να πας καπου. Κυκλοφορουν σε πολλα υπεροχα αρωματα (κερασι,tropical,floral...κλπ)

 4. Aqua Vita eye cream απο την αγαπημενη εταιρεια Apivita. Περιεχει εκχυλισμα προπολης και φωτοενδορφινες λυγαριας. Υποσχεται πως τονωνει την μικροκυκλοφορια και βοηθα να αντιμετωπισουμε-με επιτυχια,τα σημαδια κουρασης οπως ειναι οι μαυροι κυκλοι και τα πρηξιματα.Παραλληλα προστατευει το δερμα  απο την προωρη γηρανση και αφηνει μια αισθηση δροσιας και φρεσκαδας. Εχω διαβασει πολλα θετικα review για την συγκεκριμενη και φυσικα γνωριζοντας την ποιοτητα των προιοντων της Apivita δεν θα μπορουσε να λειπει απο αυτην την λιστα.
5. Frezyderm Ac-norm peel of mask. Υποσχεται συσφιξη των πορων,ματ οψη της επιδερμιδας ενω παρεχει αντιμικροβιακη & αντιφλεγμονωδη δραση. Ολες ξερουμε τις κομψες συσκευασιες αυτης της σειρας της Frezyderm και το ποσο αποτελεσματικα προιοντα ειναι οποτε ειναι σιγουρα στις τοπ επιλογες αν εχεις λιπαρο δερμα ή ακμη ή και τα δυο :p
Τα χετε δοκιμασει?
Ποια ειναι τα top προιοντα που βρισκονται στην δικη σου λιστα?
Μεχρι το επομενο post...

xxx

P.S. Μην ξεχασεις να λαβεις μερος στον λαμπερο διαγωνισμο που τρεχει στο blog μου με δωρα Avon πατωντας εδω!!

Καλες Γιορτες!!


Σχόλια

  1. Έχω κάποια batiste και θα σου πω ότι πολύ καλά κάνεις και τα έχεις στην wishlist σου! Αξίζουν!! Την aquavita είχα την ενυδατική προσώπου,δεν τόλμησα να πάρω και των ματιών,γιατί είχα την "παλιά" και μου έτσουζε τα μάτια ενώ δεν έχω ευαίσθητη επιδερμίδα και γενικά,πολύ δύσκολα θα με ενοχλήσει κάτι.Εύχομαι να αποκτήσεις όσα θέλεις και να περάσεις τέλεια τις γιορτές,χρόνια πολλά! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωχ! εγω εχω ευαισθητη επιδερμιδα μαλλον θα αναθεωρησω την wishlist μ! :/ σ ευχαριστω κοριτσι μμ !!επισης!! καλες γιορτες να εχουμε!! φιλιαα:)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου