My morning and nighttime skincare routine by Frezyderm

Τον τελευταιο καιρο,τα σπυρακια μου φουντωσαν και σκεφτηκα να κανω μια πιο εντατικη θεραπεια στην επιδερμιδα μου απ το να χρησιμοποιω κοινα καθαριστικα για λιπαρη επιδερμιδα. Ετσι,εκμεταλλευτηκα μια προσφορα που βρηκα στο ηλεκτρονικο φαρμακειο Boxpharmacy σε καποια προιοντα της #Frezyderm που απευθυνονται σε καθε τυπο ακμης: Ηπια,μετρια και σοβαρη ακμη.



Τα χρησιμοποιω καθημερινα πρωι-βραδυ εδω και δυο εβδομαδες. Ειναι parabens free και εχουν σουπερ πρακτικες συσκευασιες. Παμε να μιλησουμε αναλυτικα για το καθενα απ αυτα και να σας πω τις πρωτες μου εντυπωσεις...


Ξεκιναω τον καθαρισμο της επιδερμιδας μου με τον αφρο Ac norm active foam plus (150 ml). Πραγματικα απλωνεται σαν χαδι στο δερμα ειναι πολυ απαλος. Με ελαχιστο προιον κανει πλουσιο αφρο αφηνοντας το δερμα καθαρο και ενυδατωμενο χωρις να τραβαει καθολου την επιδερμιδα. Για πιο δραστικα αποτελεσματα δεν ξεβγαζεις με νερο απλα σκουπιζεις με ενα χαρτομαντηλο. Η πρωτη μου σκεψη οταν το διαβασα αυτο,ηταν πως το δερμα μου μετα θα κολλουσε αλλα οχι.Δεν εχω προσεξει να κανει κατι με τα σπυρακια παντως.


Συνεχιζω με το active cleancer (200 ml)το οποιο ειναι τζελ. Εχει απιστευτη μυρωδια που δεν ειμαι βεβαιη τι ακριβως μυριζει. Κατι σαν μεντα. Αφηνει το δερμα καθαρο,δεν τραβαει και ειναι και οτι πρεπει για την αφαιρεση του μακιγιαζ.


Επειτα,χρησιμοποιω την λοσιον ac norm normalizing η οποια προσφερει αντισηπτικη δραση,συσφιγγει τους πορους και ξηραινει τα σπυρακια(!) Παιρναω ολο το προσωπο με ενα βαμβακι με αυτην κι ετσι ολοκληρωνεται η ρουτινα μου.

Τελος,η κρεμα που χρησιμοποιω αυτο το διαστημα ειναι η Total control. Περιεχει ακακια και σαλικυλικο οξυ ενω υποσχεται πως παραλληλα βοηθαει κυστες και ουλες. Εμενα προσωπικα μου μυριζει φαρμακειο(!) ενω εχει πρασινο χρωμα. Ειναι λεπτορευστη και απλωνεται ευκολα στο δερμα. Δεν εχω δει καποια τρομερη βελτιωση στο δερμα μου μεχρι στιγμης αλλα και παλι την χρησιμοπιω λιγο καιρο.

Θα επανελθω με ξεχωριστα review για το καθενα απο αυτα,οταν θα εχω μια πληρη ολοκληρωμενη αποψη!!

Ποια ειναι η γνωμη σας για την ''μαυρη'' σειρα της Frezyderm?

φιλακιαα
& να περνατε ομορφα!!

Σχόλια

  1. Έχω χρησιμοποιήσει μόνο το αφρώδες καθαριστικό προσώπου, απλά τέλειο!!! Τα υπόλοιπα δεν έτυχε να τα δοκιμάσω ούτε σε δείγμα!!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο αφρος ειναι υπεροχος!! φιλια πολλα κοριτσι μου!! καλα Χριστουγεννα!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου