empties- Οκτωβριου.!-Αδειες Συσκευασιες

Ακομη ενα ποστ με αδειες συσκευασιες εφτασε,ακομη ενα ποστ που θα μιλησoυμε για αγαπημενα και μη προιοντα,για να εχεις κι εσυ το νου σου στις αγορες σου!!Παντα ομως με την δικη μου προσωπικη αποψη και γουστα!!Παμε λοιπον :)


Παπουτσανης με αρωμα βανιλια μαγαδασκαρης.!! Πρωτη φορα χρησημοποιησα αφρολουτο αυτης της εταιριας και ομολογω πως μου αρεσε αρκετα.Εχει υπεροχο βελουδινο αρωμα,κανει πλουσιο αφρο και ερτεται και στην χορταστικοτατη συσκευασια των 500ml που δεν μου εφτασε γι αυτο και ηδη εχω παρει και δευτερη συσκευασια.!!


Σαμπουαν Avon Naturals με λουιζα και μεντα. Καλο σαμπουαν που υποσχεται πως κρατα μακρυα την ενοχλητικη λιπαροτητα. Δεν ειμαι βεβαιη αν εκανε δουλεια γιατι λογω δουλειας εκανα καθημερινα μπανιο. Το αρωμα του παντως μετα απο λιγη ωρα χανεται.

Σαμπουαν Wash & Go. Ωραιο σαμπουαν,εκανε πλουσιο αφρο,αφηνει μια ευχαριστη φρεσκαδα στα μαλλια αλλα κατα τ´αλλα δεν κανει τιποτα ιδιαιτερο.

Farcom - Γαλακτωμα μαλλιων(1000ml) το βρισκεις σε σουπερ μαρκετ,ειναι σουπερ οικονομικο,εχει παχυρευστη συνθεση και με πολυ λιγη ποσοτητα ξεμπερδευει τα μαλλια.

Bioten αφρολουτρο με αρωμα lime&εκχυλισμα κυδωνιου.Δροσερη αισθηση ενω ενυδατωνει και το δερμα. Δυστυχως μετα απο λιγη ωρα το αρωμα του χανεται.

Τελευταιο,ενα ζελε ντους απο τ LIdl με ομορφο αρωμα,πολυ οικονομικο αλλα τιποτα ιδιαιτερο.

Βαφη μαλλιων- Palette αποχρωση 4.6ο6 καστανο εντονο κοκκινο. Ειναι πολυ ωραιο χρωμα,δεν μου προκαλεσε αλλεργια αλλα δυστυχως η συγκεκριμενη μαρκα δεν εχει μεγαλη διαρκεια.

 Oriflame σπρευ προστασιας απ την θερμοτητα.Εχει πολυ ευχαριστη μυρωδια αλλα δεν ειμαι βεβαιη αν εκανε οντως δουλεια.Γενικα δεν τα πολυεμπιστευομαι τετοιου ειδους προιοντα.Αν εχετε καποια προταση πειτε μου στα σχολια :)

 Avon naturals λοσιον με βοτανα φικαριας και ''νερο πηγης''. Τιποτα ιδιαιτερο.

Bioten κρεμα χεριων μπορειτε να διαβασετε το review εδω οπως και για το απολεπιστικο στην επομενη φωτο

Για την κρεμα σωματος της εταιρειας Joanna σας εχω μιλησει εδω

 Avon foot works  κρεμα ποδιων με αρωμα μακαντεμια. Ευχαριστο αρωμα ενω απλα ενυδατωνει.




Scrub προσωπου απο την oriflame.Εχει μικρους κοκκους και μ αρεσει γιατι δεν τραβαει το δερμα μου και κανει οντως καλο καθαρισμο.

Δυο οδοντοκρεμες η μια της oriflame με ωραια γευση,αφηνε ευχαριστη αισθηση στο στομα μου αλλα δεν παρατηρησα καποια διαφορα στα δοντια μου ενω της Oral-B ειναι οτι πιο αθλιο εχω δοκιμασει αφου η γευση της ειναι απλα απαισια,περιεχει κοκκους-που υποτιθεται κανουν λευκανση! και δεν προσεξα καποια διαφορα οποτε θα παει ευχαριστως στα σκουπιδια.



Αποσμητικο Sanex που εχετε ξαναδει σε empties και το προτιμω λογω του 0% alcohol,parabens & aluminum.Κατα τ´αλλα,χρειαζεται συχνη ανανεωση και δεν εχει εντονο αρωμα.

Αποσμητικο NEUTRO ROBERTS εχει απαλο,πουδρενιο αρωμα και πολλη καλη διαρκεια
Και τα δυο αποσμητικα τα βρισκεις σε σουπερ μαρκετ 
σχεδον παντα σε προσφορα 1+1


Αυτα ηταν λοιπον τα empties αυτου του μηνα!! εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα?


until the next post
xxx






Σχόλια

  1. Αφρόλουτρο από την κλασσική σειρά του Παπουτσάνη δεν έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, αλλά νομίζω πρέπει, είναι η 2η φορά που βλέπω αφρόλουτρό του σε empties μέσα σε 2-3 ημέρες! ;) Φιλιά πολλά Νούλα! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα και μενα αυτα τα απανωτα empties που βλεπω με παροτρυναν :p :D φιλια πολλα κοριτσι μμ :))

      Διαγραφή
  2. Το αφρόλουτρο του Παπουτσάνη ειναι φοβερο!! Το έχω και στα δικά μου empties!
    http://studyaboutfashion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου