IT'S A REVIEW : BIOTEN PRODUCTS !!!

Γεια σας κοριτσια μου!! Ξερω εχω χαθει τον τελευταιο καιρο αλλα με την δουλεια..που χρονος για blogging :/ Εκλεψα ομως λιγο χρονο για να σας παρουσιασω καποια προιοντα της πολυαγαπημενης μας εταιρειας Bioten που εχω στο μπανιο μου!! Παμε να τα δουμε ενα ενα και φυσικα να σας πως την γνωμη μου γι αυτα!!

Ξεκιναω με δυο αφρολουτρα. Ενα με lime και εκχυλισματα κυδωνιου που εχει γινει δικο μου αγαπημενο και το αλλο με βουτυρο κακαο και μακαντεμια,αγαπημενο της μαμας που οπως συνηθιζει να λεει ''ενα θαυμα φυλακισμενο σε ενα μπουκαλι''.
 Εχουν και τα δυο παχυρευστη συσταση ενω ειναι paraben, paraffin & colorant free. Εκτος αυτου περιεχουν και τα δυο 100% βιολογικο sea butter που φροντιζει απαλα της επιδερμιδα. Το λαιμ με το κυδωνι εχει μια ωραια διακριτικη οξινη μυρωδια ενω το δευτερο μυριζει σαν καραμελα βουτυρου απο κεινες της ´''φλοκες'' που τρωγαμε μικροι με μιααγελαδα απ εξω :p Με λιγη ποσοτητα κανουν πλουσιο αφρο ενω παραλληλα ενυδατωνουν το δερμα. Σιγουρα θα τα ξαναπροτιμησω!!


Επομενο προιον,κρεμα σωματος ''So Alive'' με 100% φυσικο εκχυλισμα goji berry που απευθυνεται σε κανονικο προς ξηρο δερμα. Το δικο μου ειναι ξηρο. Εχω να πω πως αυτη η κρεμουλα δεν μου αρεσε. Κι αυτο γιατι με τσουζει ασε που τελικα ουτε το αρωμα της μου αρεσε στο δερμα μου. Το βρισκω πολυ γλυκο. Κατα τ αλλα ενυδατωνει αλλα και παλι δεν με ξετρελανε και δεν θα τη ξαναπαρω.

 Συνεχιζω με δυο κρεμουλες για τα χερια που πρεπει να σας εχω ξαναδειξει σε haul. Η μικρη συσκευασια περιεχει ελαιο argan και απευθυνεται σε πολυ ξηρα σκασμενα χερια. Εχει ωραιο διακριτικο αρωμα και προσφερει πολυ καλη ενυδατωση ενω απορροφαται γρηγορα. Δεν την εχω τεσταρει μεχρι στιγμης σε σκασμενα χερια. Χαρη στην συσκευασια της ειναι ιδανικη για την τσαντα και την εχω παντα μαζι μου! Η δευτερη κρεμουλα περιεχει αβοκαντο και shea butter που φροντιζει την επιδερμιδα. Ειναι λεπτορευστη απορροφαται ευκολα και λεει πως προσφερει 48ωρη θρεψη και ενυδατωση. Αν θα τις ξαναεπαιρνα? Ναι!!!

Τελος,θα σας μιλησω για δυο καθαριστικα προσωπου που ηρθαν για να μεινουν.,!!  Η ροζ συσκευασια απευθυνεται σε ξηρο/ευαισθητο δερμα και περιεχει 100% εκχυλισμα βαμβακιου και ειναι soap free. Αυτην την μυρωδια την εχω λατρεψει. Μου αφηνει μια πολυ ευχαριστη αισθηση στο δερμα σαν καθαριοτητα μωρου!! Ειναι τζελ και με λιγη ποσοτητα κανει πλουσιο αφρο καθαριζει αποτελεσματικα το δερμα ενω περιεχει μικροκοκκους που απελευθερωνουν βιταμινη Ε. Η δευτερη συσκευασια περιεχει μελι που ενυδατωνει το δερμα και κοκκους απο κουκουτσι βερικοκου. Προσφερει ηπια απολεπιση και καθαριζει τους πορους χωρις να ξηραινει μετα το δερμα. Απευθυνεται σε κανονικο προς μεικτο δερμα. Εγω εχω λιπαρο αλλα δεν θα την ξαναπροτιμησω γιατι το δερμα μου εχει αναγκη απο πιο ''σκληρα''προιοντα.

Εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα?Σιγουρα ολες εχουμε εστω ενα προιον bioten στο μπανιο μας!! Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας και να μου πειτε πιο ειναι το αγαπημενο σας!!
Until the next post...

XXX
:D :*

Σχόλια

  1. Λατρευω το συγκεκριμενο αφρολουτο με βουτυρο κακαο και το καθαριστικο απολεπιστικο με μελι και κουκουτσι βερικοκου κανει την επιδερμιδα τοσο απαλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρευω το συγκεκριμενο αφρολουτο με βουτυρο κακαο και το καθαριστικο απολεπιστικο με μελι και κουκουτσι βερικοκου κανει την επιδερμιδα τοσο απαλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου