AVON HAUL.!!

Καλημερεεες κοριτσια μου!!Πριν μερικες μερες ελαβα μια παραγγελια μου απο την Avon!! Παμε λοιπον να σας δειξω τα καινουρια πραγματακια που ελαβαν μια θεση στο μπανιο μου!!

Ξεκιναω με προιοντα για τα μαλλια .Πιο συγκεκριμενα αριστερα ειναι το νεο σαμπουαν που προστεθηκε στη σειρα naturals με σμεουρο και ιβισκο. Εχει πολυ ομορφη,γλυκια μυρωδια και υποσχεται πως αναζωογονει και χαριζει ογκο στα μαλλια. Στην πρασινη συσκευσια το conditioner με λουιζα & μεντα με απογοητευσε. Κι αυτο γιατι χρειαζεται αρκετη ποσοτητα για να ξεμπερδεψει τα μαλλια.Κατα τ'αλλα εχει παχυρευστη συσταση και μυριζει ομορφα!



Επομενο προιον,το αναζωογονητικο σπρευ μαλλιων με σμεουρο και ιβισκο στην ιδια φιλοσοφια με το αντιστοιχο σαμπουαν μονο που μυριζει και οινοπνευμα. Βρηκα σε προσφορα το σπρευ για ισιωμα και το πηρα μιας και το ηθελα καιρο και ειχα διαβασει αρκετα θετικα σχολια.Εχει ευχαριστη μυρωδια και απ οτι παρατηρησα αποτρεπει τα μαλλια να φριζαρουν.(εχω σπαστα μαλλια) Και τα δυο ερχονται στην πρακτικη-αν θες να τα εχεις στην τσαντα σου,συσκευασια των 100 ml.


Τελος,επελεξα ενα επισης νεο προιον που θα κυκλοφορησει στον καταλογο 04, της ιδιας φιλοσοφιας με το conditioner σωματος για μεσα στο ντους της Nivea. Κανεις το μπανιο σου και αφου ξεβγαλεις ενω εισαι ακομη μεσα στο ντους απλωνεις αυτην την κρεμουλα σε ολο το σωμα και ξεβγαζεις. Μετα απ αυτο δεν χρειαζεσαι κρεμα σωματος και μπορεις να ντυθεις αμεσως!! Ερχεται στην συσκευασια των 250 ml και περιεχει ελαιο jojoba και συμπλοκο SSS replenishing προσφεροντας αμεση ενυδατωση. Εχει ευχαριστη μυρωδια,λεπτορευστη υφη και δεν αφηνει κολωδη αισθηση στο δερμα. Το κυριοτερο ειναι πως οντως ενυδατωνει και δεν χρειαζεται μετα να εφαρμοσω αλλη κρεμα.! Δεν εχω δοκιμασει το αντιστοιχο προιον της Nivea για να το συγκρινω αλλα θα το κανω!!

Απο αρωματακι,επελεξα αυτην φορα ενα βαρυ σπρευ σωματος του αντιστοιχου αρωματος ''LITTLE BLACK DRESS'' ενα ιδιαιτερα ανατολιτικο αρωμα που μου αρεσει πολυ!!



Εχετε ή θα θελατε να δοκιμασετε καποιο απο αυτα?Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! <3
                                                                  UNTIL THE NEXT POST
                                                                              XXX


Σχόλια