unboxing surprise of the day

Βροχερες καλησπερεςς κοριτσια!! Ο καιρος μας τα χαλαει λιγο τωρα τελευταια με την βροχη αλλα τι να κανουμε!! Πριν λιγες μερες ειχα κερδισει στον διαγωνισμο της Demys Beauty and News -ενθουσιασμος,χαρα :DD και χθες το απογευματακι ηρθαν τα πραγματακια !! Καταρχας να ευχαριστησω πολυ την Δημητρα και να πω και πως τα δωρακια ηρθαν super προσεγμενα!! :D <3


Παμε να σας τα δειξω ενα-ενα!!


Κραγιονακι της Golden Rose απο την σειρα velvet matte στην αποχρωση 09 .!! Ειναι ενα πανεμορφο ροζακι της Barbie και μου αρεσε παρα πολυυ γιατι μπορω να το φοραω καθημερινα ολες τις ωρες της ημερας!!



Επομενο προιον μακιγιαζ,μια τετραπλη παλετιτσα της Eccence η αποχρωση 16 ''Down to earth'' πολυ βολικη για καθημερινο μακιγιαζ!!


Ακομη,δυο μολυβακια ενα της essence που ειναι για τα χειλη το νο 13  transparent και ενα απο Κορρε το νο 1 που ειναι μαυρο!!


Επισης,πρωτο προιον που δοκιμαζω απο την Elf,το  Liquid eyeliner στην αποχρωση 4201 coffee.!!


Τελευταιο προιον μακιγιαζ,επισης απο την Essence η false lash effect mascara-εχει πανεμορφη συσκευασια (!) δινει μηκος και εχει βολικο βουρτσακι.!! New love!!


Επειτα,ενα δειγματακι αντηλιακης κρεμας προσωπου απο την Avene με Δ.Π 50+ και Montagne Jeunesse - Passion Peel Off (trial size) με ροδι και πασιφλωρα-ανιπομονω να την δοκιμασω!! 

Τελος,μεσα στην συσκευασια η Ντεμυ μου εβαλε και ενα δειγματακι απο το νερακι ντεμακιγιαζ της BIODERMA καθως και ενα δειγματακι απο την κρεμα προσωπου της Apivita Bee Radiant που υποσχεται λαμψη, προληψη και λειανση των ρυτιδων!! 

Δεν βλεπω την ωρα να αρχισω της δοκιμες!! Φιλακιααα και μην ξεχνατε να χαμογελατε..!!! :**






Σχόλια

  1. Πολύ ωραία τα δωράκια σου, πάντα τυχερή να είσαι και να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα τυχερή να είσαι κορίτσι μου!!! Χαίρομαι πολύ σου άρεσαν.. Καλές δοκιμές!! :):) Σε ευχαριστώ πολύυυ για το post και την αναφορά σου!! Πολλά φιλάκια <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου