June Favorites

Γειαα σας!! Φτανει και αυτος ο μηνας στο τελος του λοιπον και ακομη κι αν δεν ηταν οπως τον περιμεναμε,υπαρχουν παντα καποια μικροπραγματα που εχουν αυτην την μικρη δοση μαγειας πανω τους που ειναι αρκετη για να δωσει λιγο χρωμα στο γκριζο.!!

Πραγματικα αγαπησα να μυριζω πανω μου το body splash της Fresh Line με μαραθο και περγαμοντο.!! Γιατι μυριζει φρεσκαδα και καθαριοτητα.!! Θελω να δοκιμασω και αλλες μυρωδιες!!


Αγαπημενη συνηθεια εγινε και η κρεμα χεριων της Bioten  perfect hands για την ωραια ενυδατωση της και το διακριτικο της αρωμα!!



Οταν παλι ζητουσα προστασια απο τον ηλιο ,επελεγα Castalia.!!Ερχεται συντομα αναλυτικο review!! 

Για το λιπ μπαλμ κα hand cream της Panthenol Extra εχω κανει review εδω και ξερεις ποσο ευχαριστημενη εμεινα, η νεα λοσιον προσωπου της avon απο την σειρα nutra effects μου αρεσε αρκετα αφου απομακρυνει την λιπαροτητα και το μακιγιαζ.Στα ματια δεν το δοκιμασα. Οσον αφορα το ενυδατικο σπρευ σωματος της panthenol extra...το εχω απλα ερωτευτει.!!

Ετσι για το τελος,κλεινω με ενα χρωμα που αγαπω αν και πολλοι θα σκεφτουν οτι ειναι αντιθετο με την εποχη.!! Η αποχρωμα ''TEMPT'' απο την σειρα color trend της avon,ενα πανεμορφο μαυρο,στεγνωνει γρηγορα και εχει καλη διαρκεια!!


Στα no beauty αγαπημενα του μηνα,μια θεση εχει η σειρα ''THE FLASH'' που αν και δεν τρελενομαι για σουπερ ηρωες αυτη με κερδισε.!!

Barry Allen wakes up 9 months after he was struck by lightning and discovers that the bolt gave him the power of super speed. With his new team and powers, Barry becomes "The Flash" and fights crime in Central City.!!

(!  :D <3 )

(ειδωλαρα!! <3  )

Αυτα απο μεναα!! εχουμε καποιο κοιονο αγαπημενο?
θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!!
Until the next post...

:***

Σχόλια

  1. Τα προϊόντα της εταιρίας Panthenol Extra θέλω πολύ να τα δοκιμάσω όπως επίσης θέλω να δοκιμάσω και το body splash από fresh line! Η σειρά the flash είναι και δική μου αγαπημένη και έχω δει όλα τα επεισόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τα πρωτα που δοκιμαζω απο Panthenol Extra και αφου μ αρεσαν τοσο θα συνεχιζω!! πρεπει ν τ παρω μια μερα σερι και να την τελιωσω (the flash) φιλιααα

      Διαγραφή
  2. Πολυ όμορφα όλα! Φιλιά, Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου