Haul of the day!!

Γεια σαααας!! Ξερω τον τελευταιο καιρο ανεβαζω συνεχως μονο αγορες αλλα θα επανορθωσω.!! Προς το παρον,παμε να ριξουμε μια ματια στα πραγματακια που πηραν μια θεση στο μπανιο μου σημερα!!

Timotei σαμπουαν που απευθυνεται σε κανονικα μαλλια με ταση λιπαροτητας ''Φρεσκαδα & Καθαριοτητα'' .!! Ειναι με εκχυλισμα απο βιολογικο πρασινο τσαι ενω ειναι χωρις parabens,σιλικονη και χρωστικες. (400 ml) Εχει πολυ ευχαριστη μυρωδια.!!

Επομενο προιον για τα μαλλια,επισης απο Timotei,ενα σπρευ που υποσχεται προστασια απο το φριζαρισμα,απαλοτητα και ενυδατωση ενω παραλληλα προστατευει τα μαλλια απο το θερμο styling. Περιεχει πολυτιμα  ελαια οπως αμυγδαλου, εκχυλισματα γιασεμιου και ελαιο argan και ειναι καταλληλο για μαλλια με ταση ξηροτητας.Εγω εχω ιδιαιτερα ξηρες ακρες!!




Παμε στα προιοντα περιποιησης σωματος. Ηθελα μια κρεμουλα για το σωμα και λεω δεν παιρνω και μια φορα απο την Bioten να δοκιμασω?Ετσι,επελεξα απο την νεα σειρα την Bioten Skinnergy So alive,την λοσιον σωματος με goji berry (250 ml) που απευθυνεται σε κανονικο προς ξηρο δερμα ενω προσφερει 48ωρη ενυδατωση. Η μυρωδια της ειναι υπεροχη  ενω απλωνεται ευκολα και απορροφαται αμεσως!!

Επισης απο την Bioten επελεξα και δυο κρεμουλες για τα χερια.Η μικρη,ροζε συσκευασια ειναι  ιδανικη για να την παιρνω μαζι μου αφου ειναι μολις 50 ml και περιεχει 100% argan oil και 5% UREA ενω απευθυνεται σε πολυ ξηρα/σκασμενα χερια ενω η δευτερη  περιεχει αβοκαντο και βουτυρο shea για θρεψη και ενυδατωση. (100 ml) .Και οι δυο μυριζουν πολυ ομορφα!!



Ηταν σε προσφορα στο Γαλαξια 1+1 τα αποσμητικα Sanex (γιουπιιι) οποτε αρπαξα και αυτα σε μορφη σπρευ αλλα και σε μορφη roll-on . Εδω να πω πως τα αγαπω επειδη ειναι χωρις αλουμινιο,alcoho & parabens.!!


Απο το Μασουτη,πηρα δισκους ντεμακιγιαζ nature tough που ειναι απο καθαρο βαμβακι-οι μικροι 70 τμχ και οι μεγαλοι 40 τμχ.!!

Τελος πηρα μαι λουφα για το μπανιο ετσι λεοπαρ γαι ντεκορ :P και mini λαστιχακια για τα μαλλια απο τα Jumbo.


Εκτος αλλου,απο τα Jumbo πηρε το ματι μου μια μινι αποτριχωτικη μηχανη για μικρες περιοχες οπως η μασχαλη.τα χερια και η γραμμη του μπικινι. Ετσι,λεω ας την παρω κι αυτην !! :D

Αυτες ηταν ηταν λοιπον οι αγορες μου και σημερα!! Αυριο βλεπουμε :D εχετε δοκιμασει κατι απο αυτα?Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! Μεχρι το επομενο ποστ...





Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου