Unboxing May Glowbox...!

Hi girls!! Οπως καταλαβατε και απ τον τιτλο,δεν καταφερα να αντισταθω στο κουτακι Μαιου με τα προιοντα Fresh Line.!! Και πως να αντισταθεις αλλωστε?Αφου το καθε προιον,η καθε μυρωδια δινει ενα ξεχωριστο χαδι στην καθημερινοτητα σου!!


Δεν θα ξεκινησω με τα τυπικα για τους θεους του Ολυμπου :P -για να μην γινω βαρετη,αφου εχετε δει αρκετες περιγραφες και σε αλλες κοπελες!! Θα ξεκινησω αμεσως με το προιον που μου αρεσε περισοοτερο!! :))



ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Body Splash για αναζωογονηση & τονωση


Ειναι ενας υπεροχος συνδυασμος με αισθησιακη λεβαντα,που ενωνεται γλυκα με το περγαμοντο,το λεμονι,την πιπεροριζα,το μαραθο και το ζεστο κεδρο,ολα μαζι παγιδευμενα σε ενα γυαλινο μπουκαλακι τον 20 ml!! Αυτο που μου εκανε εντυπωση,ειναι οτι εχει διαρκεια στο σωμα οχι οπως αλλα body splash,ασε που δεν μυριζει καθολου οινοπνευμα.!!

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Αντηλιακη κρεμα προσωπου λεπτης υφης


Ειναι μια αδιαβροχη αντηλιακη κρεμουλα,λεπτορευστη που την κανει καταλληλη για ολους τους τυπους δερματος ακομη και για τις λιπαρες επιδερμιδες.Μυριζει ελαφρυα καρυδα ενω αναγραφει πως περιεχει μαραθο και αρνικα (!) 15 ml

MOJITO : Αφρολουτρο με δυοσμο και λαιμ


Περιμενα να μυριζει πιο εντονα! Προκειτε για ενα αναζωογονητικο αφρολουτρο (60 ml) εμπνευσμενο απο το καλοκαιρινο cocktail.!! (Πωλειται με το ζυγι) 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ:Body Sculpture Intensive Serum


Το συγκεκριμενο προιον υποσχεται πως διεγειρει τη λιπολυση,καταπολεμα την κυτταριτιδα ενω σμιλευει και δημιουργει τελειες καμπυλες.Περιεχει πλαγκτον,καφεινη και ροζ πιπερι (!) Δεν θελω να φανω προκατειλημμενη,αλλα ας το παραδεχτουμε,ενα προιον απο μονο του δεν μπορει να κανει θαυματα!!

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ: Σαμπουαν στερεης μορφης για λαμψη και αναζωογονηση

\
Να και κατι ενδιαφερον!! Ενα σαμπουαν σε στερεα μορφη που χρησιμοποιειται σαν ενα κανονικο σαπουνι(!) Περιεχει αιθερια ελαια εσπεριδοειδων,μυλοξυδο & προβιταμινη Β5 ενω υποσχεται πως επαναφερει τη λαμψη και την απαλοτητα στα βαμμενα μαλλια. (70 gr -full size) Αυτη τη μυρωδια την λατρεψα τοσο που νομιζω θα την μυριζω και στον υπνο μου :D  

Αυτο ηταν λοιπον το κουτακι του μηνα Μαιου!! Ενα κουτακι σε σπεσιαλ εκδοση μονο με προιοντα απο μια εταιρεια που ξερει απο μυρωδιες,που ξερει πως να φερει το καλοκαιρι στο μπανιo σου!!
Το πηρες?Αν οχι,προλαβαινεις ακομα με ενα κλικ στο https://www.glowbox.gr/

φιλιααα
&
Καλες βουτιες !!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου