Το βιβλιο των Αστρων :Review

  Γεια σε ολους!! Και σε ποιον δεν αρεσει να διαβαζει ενα καλο βιβλιο?Να νιωθει πως χανεται μεσα στις σελιδες του?Να ταξιδευει σ'αλλιωτικους κοσμους? Εχεις σκεφτει ομως,αγαπητε αναγνωστη,πως αυτοι οι κοσμοι που σαν αορατος ταξιδιωτης επισκεφτεσαι,ειναι περα για περα αληθινοι?Πως ισως βρισκονται μεσα στον δικο μας,πως ισως διπλα σου,εκει που πινεις τον καφε σου,ειναι αλλος ενας ταξιδιωτης που οπως κι εσυ δεν μπορεις να δεις? Μην τρομαζεις.Ισως και να μην ειναι ετσι. Ισως...

Το Βιβλιο των Αστρων-Ο μαγος Καντεχαρ (296 σελιδες μονο),υπονοει να αναρωτηθεις αυτην την πραγματικοτητα.!! Παμε ομως να δουμε την Περιληψη.

Η Χώρα του Υς οχτώ αιώνες νωρίτερα ήταν ένα μικρό κομμάτι γης στις ακτές της Γαλλίας. Μα κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας αποσπάστηκε και παρασύρθηκε στ΄ ανοιχτά. Το Υς αγκυροβόλησε κάπου ανάμεσα στο Βέβαιο Κόσμο, όπου ανήκε πριν, και στον Αβέβαιο Κόσμο, ένα σύμπαν παράξενο και φανταστικό... 
Έλα κι εσύ να γνωρίσεις τον Γκιγεμό ντε Τροέλ. Ο νεαρός που μυείται στα μυστικά της μαγείας από το Δάσκαλο Καντεχάρ, θα ζήσει μαζί με τους φίλους του μια ανεπανάληπτη περιπέτεια!





Ριξε μια κλεφτη ματια στην μαγευτικη χωρα του Υς και επειτα μεινε για λιγο να εξερευνησεις την αγνωστη,μυστηριωδη χωρα του Αβεβαιου Κοσμου...!!



Θεωρω πως ειναι μια πολυ καλογραμμενη τριλογια
 απο τον L' Homme Eric που οσες φορες κι αν διαβασω δεν βαριεμαι ποτε.!!

Το δευτερο βιβλιο λεγεται ''Ο αρχοντας Σα'' ενω το τριτο επικο βιβλιο ''Το προσωπο της Σκιας''.!!


Εκτος αυτου,τα ρουνικα παντα με συνερπαζαν (spoiler alert :P )
Τι λες? Εισαι αρκετα γενναιος για να χορεψεις με τους αγριους Κοριγκανους γυρω απο μεγαλες φωτιες?Και το πιο σημαντικο,αντεχει η καρδια σου να αντικρισει τη Σκια? 
 xxx :D :)


Σχόλια