Haul ,haul, haul

Καλησπερααα!! Αγορες,αγορες,αγορες...ειλικρινα μονο για μακαρονια ειχα βγει να παρω και δυο τρια ακομη πραγματακια..τα υπολοιπα μου βγηκαν στην πορεια..!! :D (Γυναικες...που λεει και ο καλος μου και ακολουθει αναστεναγμος..!!)


Bioten μαντηλακια καθαρισμου για προσωπο και ματια.Ειναι 100% φυτικα,περιεχουν εκχυλισματα κυδωνιου ενω ειναι paraben,parafin,colorant free. Στην πρασινη συσκευασια για λιπαρες-μεικτες επιδερμιδες,τα βρηκα σε προσφορα 1+1. Επομενο προιον που επισης βρηκα 1+1  το αποσμητικο Sanex zero % σε σπρευ που ειναι 0% aluminium,alcohol &parabens.Υποσχεται 48ωρη προστασια και πως αφηνει το δερμα υγιες. Και ενα κουτακι χαρτιμαντηλα (150) απο τα Lidl για εκεινες τις ταινιες που κλαις με μαυρο δακρυ οπως το ''The fault in our stars'' που ειδα προχθες χΔ


Αποτριχωτικες ταινιες απο το Γαλαξια,η μια συσκευασια για το προσωπο,η αλλη για το σωμα.Περιεχουν 20 τμχ και 4 μαντηλακια ενω ειναι με αρωμα μουρων.Ακομη,περιεχουν μυρτυρο, καριτε,λαδι καρυδας και βιταμινη Ε ενω ειναι paraben free. Αντε να δουμε αν θα κανουν δουλιτσα!!




Καποιες σερβιετες septona αλλα & απο το Γαλαξια,δισκοι ντεμακιγιαζ-μικροι και μεγαλοι,μπατονετες και μωρομαντηλα.!!

Η μικρη συσκευασια ειναι απο τα LIdl και την εχετε ξαναδει σε empties μου ειναι σταθερη αξια γιατι ειναι και οικονομικα και καλα, ενα στην μεγαλη συσκευασια τα ειδα και ειπα ας τα δοκιμασω.!! Περιεχουν αλοη και ειναι 72 τμχ,χωρις οινοπνευμα και εχουν ουδετερο PH.


Λιγοτερο ενδιαφερουσες αγορες,δυο γαντια για την κυτταριτιδα (για την μαμα χΔ)-εχει γεμισει το μπανιο με τετοια χΔ ,λουφα απολεπισης προσωπου και δυο φυσικοι σπογγοι (!)



Παλι στα 1+1,σαμπουαν Timotei για ξανθα μαλλια ή με ανταυγες.Περιεχει 100% φυσικο εκχυλισμα χαμομηλιου ενω εχει 0% parabens.(400 ml). Ακομη ενα προιον για τα μαλλια,ενα λαδακι με argan oil  και βιταμινη Ε που απευθυνεται σε ταλαιπωρημενα μαλλια και υποσχεται πως τους χαριζει λαμψη & υγεια.


Παλι σε αγορες της μαμας χΔ Δυο προιοντα για την πολυεκνευριστικηκυτταριτιδα(!) που ηταν επισης σε προσφορα 1+1 απο την αγαπημενη μας Bioten και ειχε να διαλεξεις αν θες δυο κρεμες μασαζ(200 ml) ή μια μαζι με το αντιστοιχο λαδακι (200 ml). Η κρεμα περιεχει guarana,θαλασσια φυκια και μαυρο πιπερι και παρεχει θερμαντικη δραση ενω το λαδακι περιεχει  guarana,λαδι ελιας και βιταμινη Ε και υποχεται πως επαναφερει την σφριγηλοτητα και ενυδατωνει το δερμα.Μυριζει πολυ ομορφα.!!
Φυσικα αγορες χωρις κρεμουλες για τα ευαισθητα χερακια μας δεν γινονται.!! Δυο κρεμουλες σε προσφορα 1+1 απο την εταιρεια Primo Bagno (75 ml) η μια με αρωμα μελι και γαλα και η αλλη με ροδι.Η δευτερη μυριζει πιο εντονα.!! Σαν πρωτη δοκιμη,ειναι λεπτορευστες και απορροφουνται αμεσως ενω ειναι και paraben & silicon free.


Τελευταιες beauty αγορες,3 σαπουνακια!! Το ενα-αγνο φυσικο σαπουνι τυπου Μασσαλιας που οπως αναγραφει ειναι ιδανικο για ολα! προσωπο -χερια-σωμα-μαλλια! Ειναι καταλληλο για μωρα και ευαισθητες επιδερμιδες.Απο την SILENA ενα απολεπιστικο σαπουνι σωματος κατα της κυτταριτιδας για τοπικο αδυνατισμα,χωρις αλλεργιογονα στο αρωμα.Περιεχει κοκκους απο κουκουτσι αμυγδαλου και εκχυλισματα θαλασσιων φυκιων.Μυριζει Θ-Ε-Ι-Κ-Α.!!!
Απο την εταιρεια PAPOUTSANIS η σειρα aromatics εχει πολυ ωραια ποικιλια σε μυρωδιες-εγω επελεξα αυτη με βανιλια μαγαδασκαρης.!!



Ακομη μια ιδιαιτερα χρησιμη αγορα λογω εποχης,μια κρεμα απο την Εταιρεια Sostar ιδανικη για καθε τυπου εγκαυματα: ηλιακα,θερμικα ,χημικα. Περιεχει ελαια jojoba ,σπαθολαδο,αλοη και πανθενολη!! (100 ml)

Αφου πηγα μεχρι το φαρμακειο γι αυτην την κρεμουλα λεω δεν παιρνω και ενα κολαγονο βρε αδερφε-τι ψυχη εχει? χΔχΔ - Το κλασσικο Collagen pro-active .!!

Κι ετσι για να ολοκληρωθουν σωστα οι αγορες...May means Floral...!!



Αυτες ηταν λοιπον οι αγορες μου και σημερα!! Εχετε δοκιμασει κατι απο αυτα? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας.!!
Μεχρι το επομενο ποστ...
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ
xxx

Σχόλια

  1. Για το collagen pro active οπωσδήποτε να κάνεις review.... Ή στείλε μου όπου θες στο blog μου ή στη σελίδα μου στο facebook την άποψη σου... Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό το προϊόν άλλα θέλω να το ψάξω πρώτα... Να τα χαρείς όλα κορίτσι μου και πολλά φιλιά!!!! https://www.facebook.com/stroumfitasmurf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου !! φυσικα και θα κανω review!! φιλιαα

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα! Είχα κι εγώ το Timotei για μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Κράτησε το χρώμα μου ζωντανό για μήνες!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστωω!! μακαρι να κανει δουλιτσα εχει και πολυ ομορφο αρωμα!! φιλιααα <3

      Διαγραφή
  3. Χρησιμοποιώ το ίδιο αποσμητικό και περίμενα να βάλουν 1+1 δώρο για να πάρω μπόλικα!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια όλα Νούλα μου, να τα χαρείς! Αυτά τα αποσμητικά από Sanex τα έχεις ξαναδοκιμάσει; Αν ναι κάνουν δουλειά ή μυρίζεις μετά από κάποιες ώρες; Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου