my new haul post

Καλησπερα κοριτσια!! ειπα σημερα να σας δειξω καποιες προσφατες αγορες μου!! παμε να τα δουμε λοιπον!!

Οπως βλεπετε αυτα ειναι ολα απο την Avon..ενα λιπ μπαλμ η αποχρωση peachy sheen αφηνει ενα απαλο ομορφο χρωμα με λιγη λαμψη και εμενα η μυρωδια του μου θυμιζει τσιχλοφουστα.Μια κρεμουλα για τα χερια (100 ml) απο την σειρα care με γλυκερινη για ενυδτωση-σαν μυρωδια δεν μου αρεσε, Ενα τζελ για  styling των μαλλιων που μυριζει πραγματικα υπεροχα για δυνατο κρατημα κι επειτα δυο νεα προιοντα:  μια κρεμουλα σε συλλεκτικη εκδοση  με βουτυρο κακαο (75 ml) που υποσχεται πως βοηθα στη θρεψη και αναζοωγονηση της ξηρης επιδερμιδας και ειναι 3 σε 1 αλλα προτιμω αυτες τις κρεμες να τις χρησιμοποιω μονο για το σωμα και οχι στο προσωπο. Και μια αγωγη εντατικης λαμψης για τα μαλλια απο την σειρα Advance Techniques (50 ml) με 7 πολυτιμα ελαια: μακαντεμια για ενισχυση, ελαιο σπορων καμελιας για ενυδατωση,ελαιο αμυγδαλου για απαλοτητα, ελαιο σπορων σταφυλιου για θρεψη αλλα και ελαιο marula για προστασια της τριχας. Το δοκιμασα κατα μηκος των μαλλιων,μετα το σαμπουαν,το αφησα για 2 λεπτα και ξεβγαλα.  Πραγματικα τα μαλλια μου μετα το μπανιο ηταν απιστευτα απαλα και λαμπερα.!!!

Αποφασισα να δοκιμασω χαλαουα ως μεθοδο αποτριχωσης πρωτη φορα και επελεξα απο την εταιρεια Les Cosmetiques που την βρηκα σε carfour.Ειναι με αρωμα λεμονι-μυριζει απιστευτα,και εχει ως βαση την ζαχαρη ενω αναγραφει πως ειναι φυσικο προιον. Μια φορα που την δοκιμασα δεν εκανε δουλεια παρολλο που ακολουθησα τις οδηγιες χρησης κατα γραμμα :/ γι αυτο αν την εχετε δοκιμασει πειτε μου στα σχολια μηπως εχει καποιο τιπ και κανω κατι λαθος..

 Επομενη αγορα μου ηταν μια κρεμα προσωπου απο την Ελληνικη εταιρεια Sostar, που ειναι λευκαντικη για να εξαφανισει παναδες,δυσχρομιες..χωρις ελαια.Περιεχει γλυκοριζα,εκχυλισματα φραουλας,παπαγιας,αλοης και βιταμινη Β5. Ειναι για χρηση το βραδυ και κοστιζει 8 υρω μονο! Αν σας δωθει ποτε η ευκαιρια να την μυρισετε..απλα καντε το-μυριζει υπεροχα! Με μια πρωτη δοκιμη ειδα πως ειναι καπως παχυρευστη και φοβαμαι μηπως ειναι πολυ λιπαρη..

  Τελος, πηρα απο την Avon μια χτενα styling που ομως λεω να την χρησιμοποιω στο μπανιο για να ξεμπερδευω τα μαλλια μου,εναν αφρο για μπουκλες απο την εταιρεια Cien,μια μασκα προσωπου με αλοη απο την Oriflame & ενα σαμπουαν για ογκο για λεπτα και αδυναμα μαλλια απο την εταιρεια kera.!!

Αυτες ηταν λοιπον οι αγορες μου! εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα? θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! μεχρι το επομενο ποστ..

Σχόλια

  1. Με γεια σου :) Δεν έχω δοκιμάσει κάτι. To lip balm θέλω να το δοκιμάσω όπως και κάποια κρέμα από sostar.. Φιλιά πολλά!! Καλό Πάσχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω.!! απο sostar ο,τι εχω παρει μ αρεσε!! φιλιαα επισης!! :*

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου!! Να τα χαρείς όλα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα χαρείς όλα κοπέλα μου!! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά αλλά η κρέμα με βούτυρο κακάο μου εακούγεται λαχταριστή!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαροστω κοριτσι μου!! εχει μια πολυ γλυκια μυρωδια!! φιλακιαα

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραίο ποστ.η κρέμα με βούτυροκακάο από την avon είναι φοβερή αν και ούτε εγώ την χρησιμοποιώ για πρόσωπο.Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο blog μου.Φιλάκιαα:*
    http://symboulesomorfias.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικα σ ευχαριστω για το σχολιο σου!! φιλιαα & καλο Πασχα!! :)

      Διαγραφή
  5. Με γεια σου!! Εγώ δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα.. θα με ενδιέφερε η γνώμη σου για την κρέμα για τις πανάδες γιατί έχω μεγάλο θέμα δυστυχώς :( εγώ χρησιμοποιώ κρεμούλες από το φαρμακείο για τις πανάδες (τελευταία αγοράζω ονλάιν από το goadvance έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση http://www.goadvance.gr/peripoiisi-proswpoy/kremes-proswpoy/kremes-gia-panades/ ) και έχω μείνει αρκετα ευχαριστημένη με την λευκαντική της Frezyderm, δεν ξέρω αν την έχεις δοκιμάσει; Τελκά πώς σου φάνηκε αυτή η κρέμα βοήθησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω!! οχι δεν εχω δοκιμασει της Frezyderm αν και θελω!! παρατηρησα πως εκανε μεν δουλιτσα αλλα ειναι πολυ λιπαρη και εχω λιπαρο -ακνεικο δερμα και εβγαλα σπυρακια και επιπλεον λιπαροτητα οποτε σταματησα να την χρησιμοποιω.. θα την κανω δωρακι σε καμοια φιλη μου.!! αν ομως δεν εχεις τετιο θεμα πιστευω θα σου ταιριαξει!! φιλιαα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου