Mini Haul again.!!

Καλησπερα κοριτσια μου & Χρονια Πολλα.!! Ελπιζω να περασατε ομορφα τις μερες του Πασχα και να ξεκουραστηκατε..Εγω χαλαρα με συγγενεις.!! Εκανα καποιες αγορες λοιπον πριν καποιες μερες,οποτε παμε να τις δουμε.!!

Σαμπουαν Orzene (400 ml)που απευθυνεται σε λιπαρα μαλλια με την χαρακτηριστικη,ομορφη μυρωδια της μπυρας.!!Το ειχα βρει 1+1 σε τοπικο Super και αφου διαβαζω συνεχως πολυ καλες κριτικες ειπα να του δωσω μια ευκαιρια!! Επειδη το δοκιμασα ηδη,δηλωνω ερωτευμενη με την μυρωδια,αφου μενει στα μαλλια μου ενω τα εχω στεγνωσει με πιστολακι αλλα και την επομενη μερα!! Αφρολουτρο Soft Pink (1 Lt) απο την Avon της σειρας Bubble bath. Δεν μπορω να περιγραψω την μυρωδια του, παντως ειναι καπως βαρια. Κρεμοντους με αρωμα βουτυρο κακαο & μακαντεμια-αγορα της μαμας μου που τρελενεται γι αυτες τις μυρωδιες σε τελειως αντιθεση με μενα,απο την Bioten. Ειναι 100% οργανικο,περιεχει Shea butter και ειναι parabens, paraffin &colorant free.




Επομενο,ενα καθαριστικο προσωπου με βοτανα φικαριας απο την Avon-προσεξα οτι οταν πλησιαζει ο αφρος στα ματια μου με τσουζει :/ & μια χτενα για κυμματιστα μαλλια. Πηρα κι ενα αποσμητικο σε roll on απο την εταιρεια Fa με αρωμα λευκου τριανταφυλλου που υποσχεται 48ωρη προστασια..ναι οκ (!) :P Αν ξερετε πειτε μου στα σχολια εαν περιεχει αλουμινιο γιατι το εκανα εξονυχιστικη εξεταση,ομως δεν αναγραφει κατι,εκτος κι αν ειναι τυπωμενο με αορατο μελανι. !!

Επειτα, μια αποτριχωτικη κρεμα απο την Veet (90 ml) που σχεδον τελιωσε με μια χρηση αφου ηθελε πολλη ποσοτητα και δουλεια δεεν εκανε,ενω παραλληλα ενω αναγραφει πως μυριζει τριανταφυλλο,να το πω απλα,βρωμαει ο τοπος χΔ  Πειτε μου στα σχολια μηπως λειτουργησε σε εσας.. Τελος,3 πραγματακι απο την Avon, ενα δροσιστικο σπρευ για τα ποδια με αρωμα κερασι (μιαμ!) , μια απαλυντικη κρεμουλα για τα πελματα με συσκευη μασαζ-που γαργαλαει χδ και ενα αντηλιακο σωματος με Δ.Π 30 (150 ml) που μυριζει πολυ πολυ ομορφα.!!

Αυτες ηταν λοιπον οι αγορες μου.!! Εχετε δοκιμασει κατι απο αυτα? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! Μεχρι το επομενο post.. xxx

Σχόλια

  1. Με γεια σου!! Θέλω να δοκιμάσω το soft pink από avon και το δροσιστικό σπρέυ..Φιλιάκιααα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από όλα αυτά έχω δοκιμάσει μόνο την αποτριχωτική κρέμα Veet, για την οποία έχω την ακριβώς ίδια άποψη... Νομίζω ότι έχω να πάρω τρία χρόνια, αλλά ακόμα θυμάμαι αυτήν την απαίσια μυρωδιά :P
    Με γεια σου και να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποτω γιατι κυκλοφορει ακομα ^^ :p σ ευχαριστω φιλακιαα :)

      Διαγραφή
  3. Ωραια πραγματακια, καλοφορετα! Εχω δοκιμασει μονο το ντους της Bioten, εχει φανταστικη μυρωδια αλλα πριν προλαβεις καλα καλα να το ξεβγαλεις, το αρωμα εχει εξαφανιστει! Απο τα υπολοιπα, περισσοτερο μου κινησε το ενδιαφερον το σαμπουαν της Orzene! Φιλια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστωω κοπελα μου!! Η μαμα μου παντως τρελαθηκε εγω δεν παιζει να το δοκιμασω :P φιλιαα ^_^

      Διαγραφή
  4. Την έχω δοκιμάσει κι εγώ την κρέμα και όντως μυρίζει άσχημα! Το spray με άρωμα κεράσι φαίνεται πολύ ωραίο!!!
    Φιλιά!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σπρευ ειναι σαν να χεις μπροστα σου γλυκο του κουταλιου με κερασι :D φιλιαα :))

      Διαγραφή
  5. Με γεια σου! :) Το σαμπουάν από αυτή τη σειρά της Orzene δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά η μάσκα και το conditioner είναι απλά καταπληκτικά!! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου