Empties Απριλιου ...!!

Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος.. Φευγει και αυτος ο μηνας και οδευουμε ολο και πιο κοντα προς το Καλοκαιρακι.!! Παμε να δουμε τις συσκευασιες που τελιωσαν..^^

Αυτη την φορα,4 ζελε ντους θα παρουν τον δρομο για την ανακυκλωση,δυο της εταιρειας Cien που μπορειτε να βρειτε στα Lidl,το ενα με τελειο αρωμα πορτοκαλιου και φτερης και το αλλο με ομορφο αρωμα λουλουδιων. (300 ml και τα δυο) Κανουν με λιγη ποσοτητα πλουσιο αφρο και κοστιζουν μολις 1 ευρω! Το επομενο,της εταιρειας I LOVE με αρωμα μοκα κακαο,σας το ειχα δειξει στα αγαπημενα φεβρουαριου ,ενω εφτασε στο τελος του και το χαλαρωτικο ντους με αρωμα λεβαντας απο την Avon το οποιο ειχα καιρο ξεχασμενο στο μπανιο μου και δεν καταλαβαινω το γιατι :p (200 ml) Δυστυχως,εχει καταργηθει και δεν μπορειτε πλεον να το βρειτε στους καταλογους της :/



Επομενο προιον,ενα σαμπουαν για βαμμενα μαλλια επισης απο την εταιρεια Cien,που υποσχεται φροντιδα και λαμψη. Μπορω να πω πως εχει μια ομορφη μυρωδια και ενυδατωνει τα μαλλια αλλα δεν παρατηρησα κατι αλλο.. Ακομη ενα σαμπουαν που τελιωσε,ειναι απο την εταιρεια kera και υποσχεται πως τονωνει την λεπτη τριχα και δινει ογκο στα μαλλια!(400 ml) Ειναι παχυρευστο,εχει ωραια μυρωδια και ενιωθα τα μαλλια μου ενυδατωμενα.. Η μασκα που με συντροφεψε στο μπανιο μου αυτον τον μηνα,ηταν η μασκα επανορθωσης & προστασιας μαλλιων απο την ECHO με αρωμα πορτοκαλι. (250 ml) Απευθυνεται σε ξηρα και ταλαιπωριμενα μαλλια ενω περιεχει εκχυλισματα ελιας και βιταμινης C (!) Αφηνε τα μαλλια μου απαλα!! Επειτα, η βαφη που χρησιμοποιησα ηταν της Ελληνικης εταιρειας Top line cosmetics απο την σειρα Joanna,το νουμερο 241 σκουρο καστανο.Περιεχει πρωτεινες γαλακτος και εκχυλισματα ροδακινου.Το σωληναριο ηταν μολις 40 g αλλα δεν εχω πυκνα μαλλια κι ετσι μου εφτασε,ενω δεν μου προκαλεσε καμια φαγουρα οπως αλλες βαφες.


Δυστυχως τελιωσε πολυ γρηγορα και η αγωγη εντατικης λαμψης απο την Avon -που σας ειχα δειξει σε προηγουμενο haul,λογω της μικρης της ποσοτητας (50 ml) και μπορω να πω πως την λατρεψα για την απαλοτητα που προσφερε στα μαλλια μου αλλα και για το super αρωμα της.Κατι αλλο δεν παρατηρησα ισως επειδη ισιωνω τα μαλλια μου καθε μερα και οσο να ναι δεν περιμενα και πολλα!!

Η κρεμουλα για τα χερια που τελιωσε αυτον τον μηνα και για να πω την αληθεια δεν την πολυ τιμησα εγω,ηταν απο την εταιρεια Cien με κερι μελισσας & βιταμινη Ε, εχει SPF 10 ενω υποσχεται πως προσφερει και αντιγηραντικες ιδιοτητες.(125 ml) Ηταν μια απλη ενυδατικη κρεμα,αν τα χερια σου ειναι σκασμενα δεν θα κανει τιποτα.!! Ακομη,τελιωσε και η λοσιον σωματος με μαυρο κερασι & μοσχοκαρυδο απο την Avon,που ηταν οτι ακριβως επρεπε για Χειμωνα με την υπεροχη και ζεστη μυρωδια της,αλλα και για την ωραια ενυδατωση που προσφερε!!

Κλασσικα,τελιωσε και ενα πακετακι μωρομαντηλα απο τα Lidl (72 τμχ) -τα Softino Comfort,με πανθενολη.Ειναι υγρα οσο χρειαζεται,δεν προκαλουν ερεθισμους και πολυ οικονομικα!!
Ακομη,τελιωσα και ενα μικρο πακετακι με δισκους ντεμακιγιαζ απο τα Jumbo (40 τμχ) και δυο συσκευασιες με μπατονετες,μια απο το Carrefour (200 τμχ) και μια της Johnson's. Τις μπατονετες τις βρισκω πολυ βολικες για μικρο διορθωσεις στο μακιγιαζ ή στα νυχια.!!

Τελευταιο αλλα no beauty ενα κρεμοσαπουνο απο Lidl με υπεροχο αρωμα καρπου κουφοξυλιας σε μια χορταστικη συσκευασια των 500 ml.!! Εχουν πολυ οικονομικη τιμη και οπως και τα ζελε ντους κυκλοφουν συνεχως νεες μυρωδιες ανα εποχη.!!

 Αυτες ηταν λοιπον οι αδειες μου συσκευασιες αυτου του μηνα!!Εχετε δοκιμασει κατι απο αυτα?Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! Μεχρι το επομενο post...

  

Σχόλια

  1. Πολύ ωραία! Αγαπάμε και οι δυο τα προϊόντα Avon! Από Cien δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά κάθε φορά μπαίνω στον πειρασμό! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ I love και από cien εγώ έχω πάρει την κρέμα χεριών με το shea butter και ήταν πάρα πολύ καλή.Την πήρα αρκετές φορές.Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου