Avon haul.....!!

Γειαα σας!! Και ναι καλα καταλαβατε ειμαι εδω με ακομη ενα haul post,αφου ηρθε σημερα η παραγγελια μου απο την Avon..!!



Ενα κιτ για τα μαλλια που θα το κανω δωρακι στην ανηψια μου που περα απο το νεσεσετακι,περιεχει ενα σπιραλ κοκαλακι,μια κορδελα και μια χτενουλα.Τα βρηκα πολυ χαριτωμενα!!

Μια κρεμα σωματος με βουτυρο κακαο-κλασσικα επιλογη της μαμας μου,αφου τρελαθηκε με την μικρη συσκευασια για τα ταξιδια που σας ειχα δειξει εδω . Μυριζει πολυ γλυκα σοκολατα.. Και φυσικα ενα σπρευ σωματος της νεας σειρας Naturals που θα κυκλοφορησει στην καμπανια 16 με αρωμα Ροζ μαργαριτας και σισιλιανικα λεμονια (100 ml) που πρεπει οποωσδηποτε να παρω & την λοσιον σωματος αφου λατρευω τις οξινες μυρωδιες!!


Ηθελα να δοκιμασω εδω και καιρο το σαμπουαν με μαροκινο αργανελαιο οποτε λογω προσφορας το καλοσωρισα στο μπανιο μου,οπως και δυο ζελε ντους,ενα με μουρο acai στη νεα συσκευασια και ενα απο την παιδικη σειρα Naturals με αρωμα φραουλας (250 ml και τα δυο) που μολις τελιωσω αυτο το ποστ θα απολαυσω χΔ ζηλιαα :D



Τελος,η τωρινη καμπανια 14 που κλεινει την αλλη εβδομαδα εχει σε φανταστικη προσφορα το αρωμα Ultra Sexy μαζι με το ζελε ντους & την κρεμα σωματος μονο 19 ευρω οποτε καταλαβαινετε.!! Ειναι οτι πιο αισθησιακο εχω μυρισει. . .

Το μαυρο μαντηλι μου αρεσε πολυ και ειναι δυο σε ενα αφου η αλυσιδα βγαινει και φοριεται και μονη της!!

Αυτες ηταν λοιπον οι τελευταιες Avon αγορες μου!! Εχετε δοκιμασει ή θα θελατε καποιο απο αυτα? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! Μεχρι το επομενο ποστ...
φιλιαα 

Σχόλια

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρέμα σώματος είναι κι εμένα από τις αγαπημένες μου! Το σαμπουάν με το αργανέλαιο θα το λατρέψεις αν έχεις ξηρά μαλλιά! Να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχω ξηρες ακρες,ελπιζω να κανει δουλιτσα!! σ ευχαριστω φιλιαα :))

      Διαγραφή
  3. δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά η κρέμα σώματος κάτι μου λέει ότι μυρίζει υπέροχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου