Review of the day: Vichy κρεμα σωματος NUTRIextra Fluide

Γεια σας,γεια σας.!! Και ποιες απο μας δεν εχουμε δοκιμασει προιοντα της Vichy?φανταζομαι ολες!!θα σας μιλησω λοιπον για μια κρεμα σωματος που εχω εδω και καποιο καιρο και μου αρεσει πολυ.


Απευθυνεται για κανονικες προς ξηρες επιδερμιδες, ειναι χωρις paraben & δεν ειναι καθολου λιπαρη. Ειναι αρκετα λεπτορευστη και προσφερει αρκετα καλη ενυδατωση στο δερμα μου που μενει για καποιες ωρες,ενω η μυρωδια της ειναι πολυ διακριτικη αλλα ομορφη.!! Δεν την εφαρμοζω ποτε μετα την αποτριχωση γιατι τσουζει πολυ αλλα οποτε νιωσω πως το δερμα μου χρειαζεται αυτο το κατι!!

Την εχετε δοκιμασει? Πιο ειναι το αγαπημενο σας προιον απο την Vichy? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!!μεχρι το επομενο ποστ...
φιλιαα

Σχόλια

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κρέμα σώματος από τη Vichy,αλλά η συγκεκριμένη μου κίνησε την περιέργεια :)
    Θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή :)

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να την δοκιμασεις θα σου αρεσει .!!φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την έχω δοκιμάσει. Γενικά προϊόντα vichy δεν έχω δοκιμάσει πολλά, έως καθόλου. Και μόνο που τσούζει μετά το ξύρισμα δεν θα μου αρέσει. Φιλιά πολλά κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει ωραια προιοντα αλλα τσιμπιμενες τμουλες :/ φιλιααα :*

      Διαγραφή
  4. Μου αρέσει και εμένα η διακριτική μυρωδιά των προϊόντων της Vichy. Θα χαρώ να δω σχόλιο σου και στο δικό μου blog irenesworld.squarespace.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι ωραια εαν δεν θες να μπερδευεται το αρωμα της κρεμας σου μ τ αρωμα σου^^ ευχαριστως κοριτσιι μμ φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου