Review of the day: Body butter coffee Joanna

Καλημερεες τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περνατε τελεια!!! Σημερα θα σας μιλησω για μια κρεμα σωματος που ανακαλυψα στο ντουλαπι της μαμας μου και ναιι ειναι η ανακαλυψη του μηνα μιας και την εχω λατρεψει.!!




Καταρχας ειναι απο μια ελληνικη εταιρια την Top Line Cosmetics που εχει εδρα στην αγαπημενη μας Θεσσαλονικη. Θεωρω πολυ σημαντικο να στηριζουμε δικες μας εταιρειες δεν συμφωνειτε? ^^
Προκειτε για μια πολυ πλουσια κρεμουλα -απο την σειρα Joanna,με φοβερο αρωμα καπουτσινο που δεν χορταινω να το μυριζω με καθε ευκαιρια. Ενυδατωνει πολυ το δερμα μου χαρη στο Shea butter που περιεχει,απορροφαται σχετικα γρηγορα για body butter,εχει πολυ ωραια υφη και για μενα το κυριοτερο που την εκανε Top ειναι οτι δεν με τσουζει καθολου αντιθετα απο οποιαδηποτε αλλη κρεμα σωματος ή λοσιον εχω δοκιμασει! Ακομη και μετα το ξυρισμα ειναι ιδανικη γιατι δεν τσουζει ή ερεθιζει περισσοτερο το δερμα μου.Αντιθετα το καταπραυνει με μια μοναδικη αισθηση.


Οπως καταλαβατε,εχει γινει αγαπημενη μου και φυσικα πλεον εχει κερδισει μια θεση στο δικο μου ντουλαπι χΔ Η ποσοτητα της ειναι στα 250 g και εγω την ειχα βρει σε super market αλλα νομιζω μπορειτε να την βρειτε και στα Hondos Center .!!

Τι λετε? θα την δοκιμαζατε? Η την εχετε δοκιμασει? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! Μεχρι το επομενο post ...
kisseeees

Σχόλια

  1. Φαίνεται ωραίο! Καλώς σε βρήκα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ πρωτότυπη μυρωδιά για βούτυρο σωματος! γενικά σπάνια συναντώ τη μυρωδια αυτή σε προιόντα γιαυτο και μόλις την βρω σιγουρα θα την δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται υπέροχη! :)

    Φιλάκια πολλά,
    www.beautyydust.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ γενικά ό,τι περιέχει shea butter το πιστεύω πολύ ως προϊόν και πάντα μου αρέσει!! Θα την δοκίμαζα και σ'ευχαριστώ για το post γιατί δεν την ήξερα!!
    Φιλιά από http://mikelasbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως Μικελα μου κι εγω πλεον!! εγω σ ευχαριστωω για το σχολιο σου φιλιααα :*

      Διαγραφή
  5. Αν και δεν πίνω καφέ, τρελαίνομαι για τη μυρωδιά του και η συγκεκριμένη κρέμα δείχνει να έχει τέλεια υφή! Εννοείται ότι πρέπει να στηρίζουμε τις καλές ελληνικές προσπάθειες! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου