Nails of the day: #Avon Gel Finish

Γειαα σας, γεια σας!! Σκεφτηκα να κανω καθε μερα ενα post οπως ''το μακιγιαζ της ημερας'' ή τα νυχια της ημερας''ή κατι αλλο παρομοιο!! Πως σας φαινεται σαν ιδεα?σας αρεσει? Σημερα θα μιλησουμε για νυχια και πιο συγκεκριμενα για βερνικια που αγαπω πολυ^^


Στη χρυση συσκευασια,βλεπετε την Δυναμωτικη Βαση κατα του σπασιματος Gold Strength, που ειναι εμπλουτισμενη με χρυσο για ενδυναμωση και λαμψη!! Γενικα να σας πω,πως τα νυχια μου δεν εχουν προβλημα με σπασιμο ή ξεφλουδισμα αλλα το χρησιμοποιω ως προφυλαξη γιατι ποτε δεν ξες χΔ Αφηνει στα νυχια ενα υπεροχο χρυσο,super λαμπερο τελιωμα και στεγνωνει πολυ γρηγορα κατι που μου αρεσει πολυ γιατι δεν χρειαζεται να περιμενω για να εφαρμοσω το βερνικι με το χρωματακι μου.!!

Ναι,ναι καλα καταλαβατε!! Το φανταστικο μπλε βερνικι ειναι απο την περιβοητη σειρα Gel Finish που λανσαρε η Avon και εχει τρομερη απηχηση και συνεχως πολυ θετικα σχολια και οχι αδικα!! Κι αυτο διοτι ειναι καλυπτικο,βαση και χρωμα σε ενα βερνικι ενω προσφερουν τζελ τελιωμα χωρις την χρηση UV λαμπας. Εχει πλατυ πινελακι για καλυτερη εφαρμογη του χρωματος, με 2 στρωσεις φαινεται υπεροχα το χρωμα του,στεγνωνει σχετικα γρηγορα & κραταει αρκετες μερες χωρις να ξεφλουδισει.

Τελευταιο αλλα απαραιτητο βημα,το top coat που χρησιμοποιω αυτην την περιοδο ειναι το Platinum. Δινει ενα πολυ διακριτικο και ομορφο shimmer στο βερνικι ενω στεγνωνει κι αυτο πολυ γρηγορα!!


 Εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα? θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!!
Μεχρι το επομενο post.. 



Σχόλια

  1. Τι ωραίο χρώμα, το λατρεύω το μπλε!! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. teleiooooooooooooooooooooo
    katerina for beautiful girls http://fbgblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφο μπλε! Εχω δοκιμασει και εγω απο τα gel finish της Avon, πολυ καλα βερνικια και με μεγαλη διαρκεια! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να πολύ να βρω ένα βερνίκι που να μη ξεφτίζει εύκολα και να στεγνώνει γρήγορα και αυτό φαίνεται πολύ καλό. Μου αρέσει και το χρώμα που έχεις επιλέξει! Πολλά φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοτε σιγουρα να τα δοκιμασεις ειναι πολυ καλα!! αχ σ ευχαριστωω!! φιλιαα :*

      Διαγραφή
  5. Τελειο και το δικο σου χρωμα βερνικιου!!!Αγαπαμε μπλε!!!Φιλια πολλα!!!!Εγινα μελος φυσικα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σ ευχαριστω κοριτσι μουυ!! κ γω εγινα μελος ^_^ φιλαακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφο χρώμα το μπλε , φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου