IT'S A REVIEW: Μασκα με αργυλο Avon

Γειααα σας και παλι !! Οπως καταλαβατε ειμαι εδω μ'ενα review post για μια ενδιαφερουσα μασκα προσωπου απο την Avon,της σειρας Clearskin που απευθυνεται σε δερματα που ταλαιπωρουνται απο ακμη.!!



Πιο συγκεκριμενα,υποσχεται πως λειτουργει σαν μαγνητης  καθαριζοντας σε βαθος τους φραγμενους πορους για μια πιο καθαρη και λαμπερη επιδερμιδα!! Η ποσοτητα της ειναι στα 75 ml & η τιμουλα της στα 9 ευρω αλλα την βρισκετε συχνα σε προσφορα!!


Το ενδιαφερον με αυτην την μασκα ειναι το χρωμα της! Οπως θα δειτε και στην φωτο,ειναι μαυρο. Ομως,αφου την απλωσεις στο προσωπο σου και μετα απο 10 λεπτακια-και λιγοτερο,στεγνωσει,γινεται γκρι(!)


 Τοτε,την ξεβγαζεις καλα με χλιαρο νερακι,σκουπιζεις απαλα-ταμποναριστα,το προσωπο σου και εισαι ετοιμη! Δερμα απαλο,καθαρο & το πιο σημαντικο χωρις αντιαισθητικη λιπαροτητα!!
Δεν παρατηρησα να κανει καποια δουλεια με τα μαυρα στιγματα,αλλα ξηραινει τα οποια σπυρακια εχει το προσωπο μου. Απλωνεται ευκολα & η μυρωδια της δεν ειναι και τοσο ωραια αλλα ουτε ενοχλητικη!! Περιεχει πρασινη αργυλο και 0,5% σαλικυλικο οξυ και προσωπικα,την χρησιμοποιω 2-3 φορες την εβδομαδα.^^

Πως σου φανηκε? θα την δοκιμαζες? 'Η την εχεις δοκιμασει?
Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!!
Μεχρι το επομενο post...
Kisseeees :**


Σχόλια

  1. δεν έχει τύχει να τη δοκιμάσω τη συγκεκριμένη. Έχω σταματήσει να αγοράζω από avon αλλά όταν έπαιρνα θυμάμαι είχα πάρει μία με πράσινη άργυλο. Εντάξει, όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά ικανοποιητική :) :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμενα δεν μου πολυ αρεσουν οι μασκες απο την σειρα plenet spa.. νιωθω οτι δεν κανουν τιποτα ιδιαιτερο.. :/ σ ευχαριστω για το σχολιο σ^^ φιλιααα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρελαινομαι για μασκες με αργιλο γιατι κανουν τελεια δουλεια στο δικο μου δερμα! και η avon ειναι μια εταιρεια που εκτιμω! μολις μου τελειωσει το αποθεμα που εχω ηδη απο μασκες θα την δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να την δοκιμασεις ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει!! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου