Αγαπημενα Φεβρουαριου !!!

 Γειαα σε ολες!!! Ηρθε η ωρα να μιλησουμε για τα αγαπημενα προιοντα του μηνα που μας περασε!! Για προιοντα δηλαδη  που για καποιο λογο ξεχωρισαν απο τα αλλα και αξιζαν να εχουν μια θεση σ'αυτο το post & στην καρδια μας!! 

Ξεκιναω με ενα αρωματακι που το φορεσα πολυ μεσα στον μηνα κυριως τα βραδια!! Αναφερομαι στο Outspoken απο την Fergie!!
 Καταρχας τι να πω για το μπουκαλι...απλα υπεροχο,κομψο και εκπεμπει αυτοπεποιθηση.Μεσα του κρατα φυλακισμενο ενα μεθυστικο,βαρυ αρωμα που ειναι συνδυασμος απο παγωμενα μουρα,τουμπεροριζα & μαυρο δερμα(!) Εχει πολυ καλη διαρκεια και η αρχικη του τιμουλα ειναι γυρω στα 30 ευρω.^^

Επομενο αγαπημενο,ενα βερνικι νυχιων που εκανε τις μερες και τις νυχτες μου πιο λαμπερες και ομορφες!! Ειναι φυσικα το βερνικι νυχιων Stardust απο την Avon η αποχρωση Black Sequins που δινει στα νυχια 3D -αποτελεσμα.!!

Το λατρεψα για πολλους λογους.!!Εχει ενα πλατυ πινελακι που βοηθαει πολυ για να απλωσω καλα το βερνικι ,2 στρωσεις ειναι ενταξει για να φανει υπεροχο το χρωμα, στεγνωνει πολυ γρηγορα & κραταει πολυ καιρο!!Τι αλλο να ζητησει κανεις? θα το παρω σιγουρα και σε αλλες αποχρωσεις!!

Ακομη ενα προιον που αγαπησα και θα ξαναπαρω σιγουρα ειναι απο την Βρετανικη εταιρεια Anatomicals το Lip Balm :Never Lose Your Cherry 15 ml

Εχει SPF 15, μυρζει τοσο εντονα κερασι που σου ερχετε να το φας,η υφη του μοιαζει σε γκλος,μενει στα χειλη και πραγματικα τα απαλυνει. Το τεσταρα οταν τα χειλη μου ειχαν σκασει απο το κρυο και ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση και απο την πρωτη φορα που το εφαρμοσα εκανε δουλεια. Απο τοτε το εχω παντα μαζι μου.!! Αξιζει και με το παραπανω να το δοκιμασετε!!

Μια κρεμα χεριων που αξιζει να βρισκετε εδω,ειναι απο την Oriflame απο την σειρα Nature Secrets για ευαισθητο δερμα με αρωμα jojoba & mango.!!

Η μυρωδια του μου θυμιζει γιαουρτακια Danonino!! Εχει πολυ ωραια υφη. απορροφαται αμεσως και προσφερει πολυ καλη ενυδατωση ακομα και στο σκασμενο δερμα.!!

Συνεχιζω με το αφρολουτρο που εκανε την τελετουργια του μπανιου μου πιο ευχαριστη!! Ειναι απο την εταιρεια I LOVE το Choca mocha lala 250 ml
Το συγκεκριμενο το ανοιγω καθε λιγο απλα και μονο για να το μυρισω!!Αν και δεν μου αρεσουν και τοσο αυτες οι μυρωδιες αυτο για καποιο λογο με ξετρελανε! Θες η απαλη μυρωδια της σοκολατας που σε κανει να θες να το φας, θες το Shea butter που περιεχει και προσφερει super ενυδατωση στο δερμα μου..δεν ξερω απλα το αγαπαω!! 

Θα κλεισω,με ενα προιον που με εχει βολεψει πολυ απο τοτε που το απεκτησα και δεν ειναι αλλο απο το πινελο της Avon για να απλωνω σωστα τις μασκες προσωπου!!
n

Ειναι απο την σειρα Planet Spa,ειναι πολυ γερο και οι τριχουλες του ειναι ολες στη θεση τους εδω και ενα χρονο περιπου που το εχω. Εχω προσεξει πως χρησιμοποιωντας πινελο για την εφαρμογη της μασκας,απλωνεται καλυτερα ενω εξοικονομω και περισσοτερο προιον αφου παιρνω οσο χρειαζομαι!

Αυτα ηταν λοιπον απο μενα κοριτσια μου τα αγαπημενα του μηνα που εφυγε!! Εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα? Θα χαρω πολυυ να δω τα σχολια σας!! Μεχρι το επομενο post... να περνατε τελεια & να χαμογελατε!! Καλο και δημιουργικο μηναα!!!
φιλακιααα

Σχόλια

  1. Σ ευχαριστωω!! Ειναι οντως πολυ ωραια θελω να δοκιμασω κι αλλα προιοντα!! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Choca mocha lala υπέροχο απλά! Το βερνίκι νυχιών φαινεται τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι οντως παρα πολυυ ωραιο^^ ειναι να το βαλεις στην συλλογη σου το αξιζει!!^^φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις έκανα εγγραφή στο blog σου!
    Πολύ ωραίο post!
    Υπέροχο το βερνίκι νυχιών από την Avon, το λάτρεψα!
    Φιλιά,

    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το lip balm της Anatomicals το αγαπώ πολύ!! Και το φοράω ακόμα και ως βραδινή θεραπεία πριν τον ύπνο παρά το spf!! Αυτά τα I love... μεγάλη αγάπη!! Τέλειο και το βερνίκι νυχιών!! Μόλις έκανα και εγγραφή στο blog σου!! Φιλιά πολλά <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς σε βρήκα! Το άρωμα έχει πανέμορφο μπουκάλι και το βερνίκι είναι απλά εντυπωσιακότατο!! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλως σε βρηκα κι εγω κοπελα μουυ!!φιλιαα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο post! Το βερνίκι νυχιών είναι υπέροχο! Πολλά φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάρα πολύ ωραία και τα δικά σου αγαπημένα!!! Την κρέμα χεριών την έχω δοκιμάσει κι εγώ αλλά σε άλλο άρωμα, φράουλα ή βατόμουρο δε θυμάμαι. Τα anatomicals τα υπερλατρεύω. Τα είχα δοκιμάσει πρώτη φορά σε ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία και είχα πάθει πλάκα με τα αρώματα τους. Φιλιάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θελω να την παρω κι εγω αυτην την κρεμα χεριων!!ναι ειναι υπεροχαα^^ σ ευχαριστω πολυ φιλακιαα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αα την κρεμα χεριων την εχω δοκιμασει και εγω μυριζει πολυ ομορφαα!
    το αφρολουτρο της i love φαινεται φοβερο!
    να τα χαρεις ολα!
    φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πωπω αυτο το αφρόλουτρο είμαι σίγουρη ότι θα μυρίζει παραδεισένια..Λατρεύω τη μυρωδια της μοκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω συνηθως προτιμω πιο ξινες ή φρουτενιες μυρωδιες αλλα αυτο για καποιο λογο εφερε την αλλαγη χδ φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέλω πάραααα πολύ να δοκιμάσω το αφρόλουτρο!ειδικά σε αυτή την μυρωδιά!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου