MY LIPSTICK COLECTION



Γειαα σε ολους/ες ελπιζω να περνατε υπεροχα!! Πλησιαζει η γιορτη των ερωτευμενων και σκεφτηκα πως το πιο ''ερωτικο'' προιον μακιγιαζ ειναι αναμφισβητητα το κραγιον! Ετσι, τι καλυτερο απ το να σας μιλησω για την συλλογη μου με τα κραγιονακια μου απο την Avon^^ 

 Παμε να τα δουμε λοιποον !!

ULTRA COLOUR: Matte Fuchsia



 Αγαπημενο κραγιον, με πολυ καλη αποδοση χρωματος με το πρωτο περασμα -το νιωθω σαν να 'γλιστραει' στα χειλη μου και πολυ σταθερo αφου μενει για ωρες!

COLOR TREND: KISS 'N' GO: HOT PINK LOVE Δ.Π.15

 Πολυ χαριτωμενη συσκευασια δεν βρισκετε? :) Ειναι ενα απαλο ροζ χρωματακι πολυυ διακριτικο,απλωνεται ευκολα ομως εχει λιγοτερη διαρκεια στα χειλη  απο το προηγουμενο.
Ειναι απο την οικονομικη τους σειρα και η συγκεκριμενη αποχρωση εχει καταργηθει πλεον αλλα υπαρχουν ακομα πολλες ομορφες αποχρωσεις! Γενικα απ αυτην την σειρα ολα ειναι ιδανικα για τις πρωινες ωρες!

COLOR TREND: CORAL WISP:Color Elements


 Προκειτε για την συλλεκτικη εκδοση που κυκλοφορισε το Καλοκαιρι και ειναι ενα υπεροχο κοραλι-οχι ιδιαιτερα εντονο, που δεν το αποχωριστηκα στιγμη!


COLOR TREND : Λαμπερο Κραγιον :GERBERA


M'αρεσει,μ'αρεσει μ'αρεσειιι ^^ Αυτην την αποχρωση την αγαπω λιιγο παραπανω απο τις αλλες.Ειναι ενα καφεκοκκινο χρωματακι και η αληθεια ειναι πως εχω αδυναμια στις σκουρες αποχρωσεις!!

COLOR TREND: LASTING SMILE: PINK ENVY 2g
Δεν ξεφτιζει-ξεθωριαζει ή θαμπωνει! Αυτο ειναι το μοτο αυτου του κραγιον και υσχιει απολυτα! Οπως πολυ καλα λεει και το ονομα του ειναι ενα ροζακι ιδιαιτερα απαλο -η φωτο δεν μου πολυ πετυχε χΔ και εχει πολυ καλη διαρκεια!  :))

PERFECT KISS: Pucker up pink


 Αν μπορουσες να περιγραψεις ενα φιλι μ ενα κραγιον τοτε θα ηταν  αυτη η αποχρωση! Ειναι μια πολυ ομορφη nude-ροζ αποχρωση (δεν ξερω πως αλλιως να την περιγραψω) , ειναι ενυδατικο με καλη διαρκεια και super αγαπημενο μου! Ειναι και το πρωτο μου κραγιονακι ever απο την avon^^ Δυστυχως αυτα τα ασημενια κραγιονακια εχουν καταργηθει πλεον απ τους καταλογους της αλλα εχουν αντικατασταθει απο τα Ultra Color Absolute!

COLOR STYLE: Pink Kiss

 Τελευταιο, επισης κατηργημενο -δυστυχως ,απο την σειρα με τα μικρουλια κραγιονακια-αλλα με την ιδια ποσοτητα ενος κανονικου μεγεθους κραγιον,το pink kiss ειναι μια ροζ-ασπρη,φυσικη αποχρωση, με περλε τελειωμα ενω ειναι και ενυδατικη. !!!


 Aυτα ηταν λοιπον τα κραγιονακια απο την Avon συλλογη μου! Εχουμε καποιο κοινο? Αν δεν τα εχετε δοκιμασει πολυ κακως -σας τα συστηνω ολα! ^_^ θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!


Μεχρι το επομενο post. . .





Σχόλια

  1. Πολύ όμορφες αποχρώσεις! Λάτρεψα το Matte Fuchsia !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu wraia xrwmata ...ontws h avon exei poikilia xrwmatwn sta kragion ...to pink kiss 9a to evaza sigoura.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σ ευχαριστωω <3 ειναι πολυ ομορφη αποχρωση κριμα που τα κατηργησαν avon ακους?? χδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου