MY FIRST HAUL POST.!!

 Γειααα σε ολες!! πως τα περνατε? Πριν μερικες μερες πηρα καποια καινουρια προιοντα και σκεφτηκα τι καλυτερο απ το να μοιραστω τις νεες μου αγορες μαζι σας! Παμε να ριξουμε λοιπον μια ματια στα νεα μου πραγματακια!!



Leave in Spray προστασιας κατα της θερμοτητας Hair X -->Oriflame!


Αρχικα, η μυρωδια του μου τραβηξε πολυ το ενδιαφερον αφου ειναι απλα απιστευτη και μενει στα μαλλια και αφου χρησιμποποιησω πιστολακι ή ισιωτικη! Στις λιγες φορες που το δοκιμασα προσεξα πως το ισιωμα γινεται πιο ευκολο ενω οπως υποσχεται προστατευει τα μαλλια απο θερμοτητα που φτανει εως και 230 βαθμους ενω ειναι εμπλουτισμενο και με κερατινη. Τελος, να αναφερω πως ερχεται στην ομορφη συσκευασια των 150ml.


Oriflame : Κρεμα ποδιων Feet Up Advanced 50 ml & Μασκα ποδιων Feet Up Advanced 100 ml.!




Ειναι μια ελαφρυα κρεμουλα για τα πελματα για καθημερινη χρηση που υποσχεται μειωση των σκληρυνσεων και των καλων μεσα σε δυο εβδομαδες. Θα δειξει.. :)

Μαζι με την κρεμα πηρα κι αυτην την μασκα για καλυτερα αποτελεσματα μιας και τα ειχε και σε προσφορα.Εφαρμοζεις μια γενναια στρωση στα πελματα και την αφηνεις να δρασει. Χρησιμοποιειται 1-2 φορες την εβδομαδα!

 Λιπ μπαλμ : Oriflame!



Τα θαυματουργα αυτα βαζακια-Tender Care, (15 ml)μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σε χειλη,αγκωνες, παρονυχιδες και γενικα οπου νιωθεις την επιδερμιδα σου ξηρη ή ερεθισμενη.

Το βαζακι στη μωβ συσκευασια ειναι με αρωμα φραγκοσταφυλλου!Ο,τι κι αν πω για την μυρωδια του θα ειναι λιγο! Ειναι απλα τελεια. Απο τοτε που το  πηρα το χρησιμοποιω συνεχεια.Προσφερει super ενυδατωση.

Αυτο στη ροζ girly συσκευασια ειναι το κλασσικο βαζακι της σειρας-ειναι αοσμο, εμπλουτισμενο με κερι μελισσας και φυτικα ελαια!
 Tα αλλα δυο βαζακια ειναι απο την σειρα Very Me Happy Lips (7 g) το Fresh Berry. Προσφερουν λιγοτερη ενυδατωση απο τα προηγουμενα ενω αφηνουν και ενα ελαφρυ gloss τελιωμα.

Lip Gloss Power Shine : THE ONE: Oriflame!


 Πηρα λοιπον κι ενα λιπ γκλος στην αποχρωση Soft Pink που ειναι ενα πολυ γλυκο ροζακι με ωραια λαμψη στα χειλη. Δεν κολλαει καθολου, απλωνεται ευκολα και να μην ξεχασω να αναφερω την απιστευτη μυρωδια του! κοριτσια μυριζει Καρπουζι-σου ρχεται να το φας!

Avon:Bubble Baths : Βανιλια & Συκο!



Ενα αφρολουτακι απο την avon γιατι οπως εχω ξαναπει μ αρεσουν πολυ,αυτην την φορα με το υπεροχο αρωμα της βανιλιας και του συκου. Ειναι απιστευτα ζεστο οτι πρεπει για Χειμωνα!

Μασκα μαλλιων με ανθος κερασιας:Avon!


Η φυση ξερει καλυτερα,κι ετσι προτιμησα μια αναζοωγονητικη μασκουλα μαλλιων με το ομορφο αρωμα του ανθους κερασιας! Σαν πρωτη εντυπωση...μυριζει απιστευτα!


Σαμπουαν Avon Advance Techniques-daily shine!

Επομενη αγορα,ενα σαμπουαν που απευθυνεται σε θαμπα μαλλια για να τους δωσει λαμψη και ζωντανια! Μυριζει εντονα πεπονιι ^_^


Κρεμα χεριων -NIVEA!


  
Η κλασσικη κρεμουλα χεριων ή για οποιαδηποτε αλλη χρηση της Nivea που ολοι ξερουμε απο μικρα παιδια και αγαπαμε. !!

Secret Fantasy Kiss-Avon!


Eνα φρουτωδες αρωματακι σε πρακτικη συσκευασια για να το εχω μαζι μου και να ψεκαζομαι απο την Avon, εμπλουτισμενο με βατομουρο ,πρασινο μηλο και μανγκο. Οι μεσαιες νοτες ειναι πεταλα τριανταφυλλου, μανολια και βιολετα και στη βαση του σανδαλοξυλο,κεχριμπαρι και βρυα.

Αγωγη γεμισματος των γραμμων & των ρυτιδων Youth Express 4 ml.!



Τελευταια αγορα, η αγωγη γεμισματος των ρυτιδως απο την Avon ειναι αγορα της μαμας μου(ειναι γυρω στα σαραντα) ομως επειδη ειναι ενθουσιασμενη σκεφτηκα να σας το γραψω!! Την χρησιμοποιησε στο ''ποδαρακι της χηνας''' και κατω απ τα ματια και προσεξε αμεσως μειωση των λεπτων γραμμων της περιοχης-σαν να τις εκρυψε!

Αυτες ηταν λοιπον οι αγορες μου!!! :)) εχετε δοκιμασει κατι απο αυτα? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας...Μεχρι το επομενο ποστ...




Σχόλια

  1. την κρέμα της nivea την έχω και τη λατρεύω@!!! έχω δοκιμάσει και το αφρόλουτρο το μεγάλο της avon. Πολύ καλό και μου κράτησε τόοοσο καιρό. Το χάρηκα πραγματικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to tender care ειναι all time classic-εχω παραγγειλει κι εγω το φραγκοσταφυλο και το περιμενω! λατρευω την καρυδα και το αμυγδαλο! για τα bubble bath τι να πω, ειναι απλα υπεροχα! η μασκα με ανθη κερασιας δεν μου φανηκε πολυ ενυδατικη, προτιμησα να τη χρησιμοποοησω σαν κοντισιονερ... το σαμπουαν αυτο το εχω παρει χιλιες φορες, ειναι πολυ αγαπημενο! αγαπω πολυ και το secret fantasy kiss, μου θυμιζει το i love love tou moschino!
    με γεια σου ολα! φιλακιααααααααααα
    κατερινα for beautiful girls http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. χαιρομαι πολυ που σ αρεσουν κ εσενα τοσο!! σ ευχαριστωω!! :)) φιλακιαααα

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου!!! Πολύ ωραία όσα πήρες!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα bubble baths και τη μάσκα μαλλιών από Avon !! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ta lip balm einai monadika kai opws ta les prosferoun souper enudatwsh ...h maska me an9os kerasia pou thn exw kai egw mou kanei ta malia malaka kai analafra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νι οντως και αυτο με αρωμα καρυδα που εχεις κι εσυ μ αρεσε!! την μασκα τωρα αρχισα να την χρησιμοποιω!! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου