Let's talk about: Avon Color Trend

Γειαα σε ολες!!

 Σ'αυτο το ποστ θελω να σας μιλησω για καποιαπροιοντα απο την οικονομικη σειρα της Avon,την Color Trend που απευθυνεται κυριως σε νεαρες ηλικιες!! Αν και πολυ οικονομικα προιοντα συναγονιζονται επαξια στην ποιοτητα τους αλλα πιο ακριβοτερα για να μην πω τα καταφερνουν και καλυτερα!! Παμε να τα δουμε ενα-ενα λοιπον!!


Αναζωογονητικη Βαση Μεικ Απ 30 ml


Το foundation της σειρας υποσχεται πως κρατα μακρυα την περιττη λιπαροτητα και προσφερει λαμπερο,φυσικο τελειωμα.Κυκλοφορει σε 5 αποχρωσεις για καθε τονο επιδερμιδας και στους καταλογους της Avon μπορειτε να το βρειτε συνεχως σε προσφορα γυρω στα 5 ευρω!!



Εγω το εχω στην πιο ανοιχτη αποχρωση την Ivory Beige και μπορω να πω πως εχει ταιριαξει τελεια στο δερμα μου.Προσφερει μετρια καλυψη -δηλαδη εαν εχετε σπρυρακια ή κοκκινιλες δεν τα καλυπτει πολυ καλα, απλωνεται ευκολα στο δερμα χωρις να κολαει και εχει καλη διαρκεια.!! Πιστευω πως ενα θελετε ενα καλο οικονομικο προιον,ειναι μια αρκετα καλη επιλογη!^^

Πουδρα Κομπακτ που ελεγχει τη λιπαροτητα 10 g




 Την συγκεκριμενη πουδρα την εχω πολυυ καιρο και δεν λεει να μου τελιωσει χΔ. Υπαρχουν δυο αποχρωσεις εγω εχω την Light για ανοιχτες επιδερμιδες ενω υπαρχει και η Medium για τις πιο σκουρες. Εχει ταιριαξει πολυ καλα στο δερμα μου,κρατα μακρυα την λιπαροτητα ακομα και χωρις foundation-αν και για λιγοτερη ωρα και δεν εχει ερεθισει καθολου το δερμα μου. Προσφερει μετρια καλυψη χωρις να δειχνει ''στοκος'' και αυτο για μενα ειναι ενα ακομα +.!!

Καλυπτικο στικ 3,6 g


To concealer της σειρας υποσχεται πως μαγικα θα κρυψει ολες τις ατελειες και τους μαυρους κυκλους!! Το χρησιμοποιησα αρκετα οπως βλεπετε για να δωσω φωτεινοτητα στο βλεμμα μου γιατι δυστυχως δεν κανει και τιποτε αλλο! Στην αρχη απογοητευτικα αλλα και απο ενα τοοσο οικονομικο προιον καλο ειναι να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες. Για να φωτισει ειναι ενταξει!!

Τελος, ενα προιον μακιγιαζ της σειρας που εδωσε χρωμα στο Καλοκαιρι μου!!( Απο τωρα σκεφτομαι το Καλοκαιρι εγω!!! χΔ)

Μασκαρα Color Elements αποχρωση Cobalt Blast 8ml

 H συγκεκριμενη μασκαρα ειναι και η μονη με χρωμα (εκτος μαυρο ή καφε) που εχω μεχρι στιγμης στη συλλογη μου!!Εχει ευχρηστο,πλαστικο βουρτσακι και δινει ενα υπεροχο,πολυ εντονο μπλε χρωμα ενα παραλληλα ανασηκωνει τις βλεφαριδες μου δινοντας κυριως ογκο!!

Πως σας φανηκαν λοιπον κοριτσια μου? Εχετε δοκιμασει ή θα θελατε καποιο απο τα παραπανω? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! Μεχρι το επομενο ποστ...


Σχόλια

  1. Εγω απο την σειρα color trend δεν αλλαζω την κλασσικη πουδρα και τα κραγιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω απο την σειρα color trend δεν αλλαζω την κλασσικη πουδρα και τα κραγιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ειναι πολυ καλα!! αν και απο τα κραγιον θα ηθελα ισως λιγο περισσ. διαρκεια!! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h vash kai h poudra kanoun kalh douleia sto prwsopo mou kai h maskara deinh ogko sths vlefarides mou..ta latreuw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου