Avon Naturals!

Γειααα σε ολους/ες!! Πως τα περνατε?ελπιζω υπεροχα! Καντε καφεδακι και παμε να δουμε μαζι την συλλογη μου απο τα ομορφα προιοντα σωματος της Avon που οπως τονιζει ειναι ''Εμπνευσμενα απο την φυση'' (!)


Ξεκιναω με μια νεα προσθηκη στην σειρα το Σπρευ σωματος με Φρουτο του Παθους και Παιωνια.
Κυκλοφορει μαζι με την αντιστοιχη λοσιον σωματος και το ζελε ντους των 200ml. Τ σπρευ ειναι μολις 100ml ιδανικο για να το εχεις στην τσαντα σου και οποτε θες να ψεκαζεσαι!Εχει ενα ομορφο,αισθησιακο αρωμα αν και μυριζει λγ εντονα οινοπνευμα.

Συνεχιζω με ενα αρωμα που κυκλοφορησε το Καλοκαιρι και εκανε τις μερες μου λιγο πιο ομορφες! Αναφερομαι φυσικα στην συλλογη με αρωμα Πρασινου μηλου! Μυριζει θεικα, ειναι δροσερο και η λοσιον σωματος απορροφαται πανευκολα απ το δερμα και το αφηνει ενυδατωμενο. Το μονο αρνητικο ειναι πως η μυρωδια χανεται σχετικα γρηγορα..
Ενα ακομη λουλουδατο αρωματακι που χω στην Naturals συλλογη μου ειναι το σπρευ σωματος με Ανθος Κερασιας! Εχει ενα απαλο ευχαριστο αρωμα και οπως και τα προηγουμενα σπρευ εχει και υποτονους οινοπνευματος.Απορροφαται αμεσως και ειναι ιδανικο για τους πιο Καλοκαιρινους μηνες!
Φυσικα δεν θα μπορουσε να μου λειπει και η αντιστοιχη λοσιον σωματος που πραγματικα λατρεψα και χρησιμοποιουσα συνεχως μετα απο το ντους μου! Μυριζει καθαρα κερασι ειναι ενυδατικη και δροσερη!
Συνεχιζω με το τελειο ιδανικο για τωρα το Χειμωνα διδυμο που δυστυχως η εταιρεια κατηργησε.. Αναφερομαι στην σειρα με Τριανταφυλλο και Σοκολατα!! Η λοσιον σωματος μυριζει τοσο ζεστα και εντονα που σου ερχεται πραγματικα να την φας.! Ιδανικος συμμαχος για μετα το ντους τις κρυες ημερες που χρειαζεσαι κατι πιο ενυδατικο, κατι που ζεστο στο σωμα σου!

Το αντιστοιχο σπρευ σωματος ειναι οπως η λοσιον με την διαφορα οτι μπορω να το εχω και στην τσαντα μου για να μου φτιαχνει το κεφι οπου κι αν βρισκομαι!
Με την ιδια λαχταριστη μυρωδια της σοκολατας,το scrub σωματος δινει αλλη αισθηση στην τελετουργια του μπανιου μου προσφεροντας μου super απαλοτητα.Εχει πολυ μικρους κοκους που δεν γδερνουν καθολου το δερμα μου και η χορταστικη ποσοτητα του ειναι στα 200 ml.!!

Τελος,ενα ακομη σπρευ τις συλλογης μου(οπως ηδη καταλαβατε εχω μανια με τα σπρευ!)ειναι αυτο με αρωμα Συκο!

Αυτη ηταν λοιπον η μεχρι τωρα συλλογη μου με τα λαχταριστα αρωματακια απο την φυση, της Avon! Φυσικα θα προσθεσω κι αλλα!:)

Eχουμε κατι κοινο? Ή αλλο αντιστοιχο? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας!! 

Καλο βραδυυ λοιπον! μεχρι το επομενο ποστ. . .




Σχόλια

  1. πρώτη subscriber :D .χαχα! η αγαπημένη μου ενυδατική σώματος από avon είναι μια ροζ ανοιχτή με κάτι λουλούδια την οποία έχω κάτι χρόνια να δω σττους καταλόγους της. Μπορεί να την κατήργησαν και αυτή. Κρίμα γιατί μύριζε τόσο ωραία :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ειναι κριμα που καταργουν συντομα αρκετα καλα προιοντα.. :/ ισως να ηταν συλλεκτικη εκδοση^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραιο ποστ-κι εγω αγαπω naturals!
    τρελεινομαι για τη σειρα κρινο-γαρδενια κι εχεις δικιο για το τριανταφυλλο-σοκολατα, κριμα που αποσυρθηκε, ηταν σουπερ!!!!!!!
    σε ακολουω στο google+ κι εβαλα τη συγκεκριμενη σου αναρτηση και στην avon σελιδα μου στο facebook!
    https://www.facebook.com/pages/Avon-Girls/505213619529985
    φιλακιαααααααααααα
    κατερινα for beautiful girls http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σ ευχαριστω πολυ πολυ και εγω σε ακολυθω!! :* και το κρινο&γαρδενια ηταν τελειο και τ πρωτο που ειχα δοκιμασει^^ ειχα μανια με την κρεμα σωματος^^ φιλακιααα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. noula m..ta exw 3ereis ola ta spray swmatos poy exeis anarthsei einai monadika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι οντως Ειρηνη μου ειναι υπεροχα!! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου