EMPTIES Ισνουαριου

Γεια σας κοριτσια μου! Τι κανετε?Ελπιζω να περνατε φανταστικα οπου κι αν βρισκεστε!! Σάυτο το ποστ θα μιλησουμε για τις συσκευασιες προιοντων που τελιωσα αυτον τον μηνα! Παμε λοιπον^^



SUNSILK /Σπρευ προστασιας απο τη θερμοτητα 150ml 

Δεν ξερω ποσο καιρο το ειχα και ξεχνουσα να το χρησιμοποιησω. Ομως εκανα πολυ κακο στα μαλλια μου επειδη τα ισιωνω και πλεον εχουν καταστραφει. Ετσι προσπαθω να επανορθωσω,οποτε και το χρησιμοποιησα. Υποσχεται πως προστατευει την επιφανεια της τριχας απο τη φθορα της θερμοτητας και διεισδυει σε βαθος συμβαλλοντας στην πληρη αναδομηση των μαλλιων. Εχει πολυ ομορφη μυρωδια. Ψεκαζα σε ολο το μηκος προτου χρησιμοποιησω πιστολακι ή σιδερο και ενιωθα πως οντως κατι εκανε. 


 

AVON /PLANET SPA Κρεμα σωματος με αρωμα μεσογειακης ελιας

 
Ενταξει, οταν την παρηγγειλα αυτην την κρεμα φοβομουν μηπως μυριζε πολυ εντονα ελια, ομως ειχα διαβασει πολυ καλες κριτικες για την ενυδατωση που προσφερε . Τελικα το αρωμα της θυμiζει ελια χωρις να ειναι βεβαια απολυτο. Εχει μικροκοκους για να κανεις μασαζ την επιδερμιδα και το μονο κακο ειναι οτι λαδωνει και αργει πολυ να απορροφηθει. Οποτε ,κανει μονο για Χειμωνα. Ωστοσο αφηνει το δερμα αναζοωγονημενο και πληρη ενυδατωμενο για αρκετες ωρες.

 
AVON/CARE: Λιπ μπαλμ με βουτυρο κακαο :15ml

Ακομη ενα προιον απο Avon λοιπον, με εντονο αρωμα κακαο. Καλο προιον, ομως δεν προσφερει και σουπερ ενυδατωση γι αυτο και δεν θα το ξαναπαρω.Επισης, αφηνει μια ελαφρυα γυαλαδα στα χειλη. Το χρησιμοποιησα μονο στο σπιτι με πινελακι χειλιων, λογω της συσκευασιας του που δεν το καθιστα ευχρηστο για την τσαντα.

FRESH LINE/ TΕΡΨΙΧΩΡΗ Σαμπουαν για τα ταλαπωριμενα μαλλια
 
Υποσχεται πωσ τονωνει και χαριζει μοναδικη λαμψη στα μαλλια με την δυναμη των βοτανων και των φυτικων συστατικων που περιεχει. Το βρηκα σ ενα GLOWBOX κουτακι κ ειχα χαρει ιδιαιτερα γιατι δεν ειχα δοκιμασει κατι απ την συγκεκριμανη φυτικη εταιρεια. Η μυρωδια του ειναι απιστευτη αν σ αρεσουν οι ξινες μυρωδιες! Επισης, δεν κανει ευκολα αφρο κι αυτο διοτι δεν εχει χημικα κι αυτο με παιδεψε λιγο αλλα χαλαλι του χΔ .Τελος, αφηνε μια αισθηση καθαριοτητας και φρεσκαδας στα μαλλια και μοσχομυριζε κι ολο το μπανιο χΔ Πολυ πιθανο να το ξαναπαρω και θελω να δοκιμασω κι αλλα προιοντα της εταιρειας!!
 
ANATOMICALS/Anti-stress face mask/ 3,5$ 
 
Προκειτε για μια μασκα προσωπου με χαλαρωτικες και ενυδατικες ιδιοτητες. Περιεχει εκχυλισματα κακαο και μυριζει εντονα λιωμενη σοκολατα!! Ειναι ευκολη στην εφαρμογη -εγω τις μασκες τις απλωνω παντα με πινελο
και την νιωθεις δροσερη στο δερμα ενω το αφηνει απαλο. Οσο για το anti-stress λογω του καφετι χρωματος σαν να αλλαξες φυλη και να μην θες ,γελας!! 

 

ΑVON /SENSES/MOOD THERAPY 250ml

 Eνα ζελε ντουζ που τελιωσα με μουρο Acai! Ειχα βγαλει αυτην την ομορφη φωτο οταν το πηρα και δεν ηθελα να σας το δειξω αδειο χδ Εκανε με λιγη ποσοτητα πλουσιο αφρο και μυριζε πολυ ομορφα. Το μονο κακο ειναι η συσκευασια του που ειναι πολυ ψευτικη ,γιατι απ την πρωτη χρηση το καπακι χαλασε και δεν εκλεινε. 
 
AVON/ FOOT WORKS : Απαλυντικη κρεμα για τα πελματα -75 ml
 
Την εν λογω κρεμα την εφαρμοζα κανοντας μασαζ στα πελματα καθε βραδυ πριν παω για υπνο και το πρωι τα ποδια μου ηταν απαλα και ενυδατωμενα.

 
AVON/SPEED DRY 12ml

Ενα βερνικι νυχιων που τελιωσα απο την Avon ,σε μαυρη αποχρωση που υποσχεται πως στεγνωνει σε λιγοτερο απο 30 δευτερολεπτα. Ενταξει αυτο δεν το κανει, θελει περισσοτερο χρονο. Εχει ενα υπεροχο πινελακι που βοηθαει πολυ στην σωστη εφαρμογη του χρωματος. 2 περασματα ειναι αρκετα για να φανει ωραιο το χρωμα και κραταει για αρκετες μερες χωρις να ξεφλουδισει.

AVON/SENSES/MYSTIQUE: Υγρο σαπουνι χεριων 300ml

Ενα κρεμοσαπουνο που τελιωσα ειναι αυτο επισης απο την Avon,με το γλυκο αρωμα του τριανταφυλλου και του γιασεμιου!

CONDITIONER Kera:Ξηρα και ταλαιπωριμενα μαλλια 200ml

 Eνα conditioner που τελιωσα αυτον τον μηνα ειναι απο την ελληνικη εταιρια Kera που υποσχεται θρεψη στα ταλαιπωριμενα μαλλια! Εχει μια ουδετερη,ευχαριστη μυρωδια και την εφαρμοζα κατα μηκος των μαλλιων και στις ακρες. Κατι που μου αρεσε ειναι πως δεν τα βαραινει καθολου!!

AVON/ΞΕΒΑΦΤΙΚΟ ΜΑΤΙΩΝ /EXTRA LASTING 50ml  

Προκειτε για ενα διφαστικο λαδακι που υποσχεται πως αφαιρει ακομα και το αδιαβροχο μακιγιαζ και οντως το κανει! Ομως ειναι λαδακι και αφηνει μια ασχημη αισθηση στο δερμα.Το θετικο ειναι πως δεν τσουζει καθολου και δεν μου προκαλεσε κανενα εριθισμο.

AVON/ΣΠΡΕΥ ΣΩΜΑΤΟΣ/FAR AWAY 75ml

Tελος, το αρωματακι σε μορφη σπρευ που φορεσα πολυ αυτον τον μηνα ειναι το φημισμενο Far Away της Avon! Προκειτε για ενα εξωτικο, Ανατολιτικο αρωμα εμπλουτισμενο με ζουμερο ροδακινο, γιασεμι και βανιλια musk!! Eιναι βαρυ σαν μυρωδια και σε αντιθεση με το μπουκαλακι του αρωματος,το σπρευ μυριζει περισσοτερο οινοπνευμα..

Αυτα ηταν λοιπον κοριτσια μου εχουμε καποιο απ αυτα κοινο? θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας..

Μεχρι το επομενο ποστ. . .

                                     Kisseeeeess 

 

 


 





Σχόλια

  1. to spray far away se sxesh me to mpoukalaki tou arwmatos exei dikio murizei pio polu oinopneuma alla meta apo wra murizei euxarista..egw 9a to 3anaeperna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει ομορφη μυρωδια αλλα ισως δεν ταιριαξε και τοσο καλα σε μενα!! με τις πιο απαλες μυρωδιες τα παω καλυτερα!! :p φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου