Αγαπημενα Ιανουαριου

Γεια σας κοριτσια! Καλη χρονια να εχουμε με αγαπη, υγεια και πολλυς νεους στοχους για την νεα χρονια! Πως τα περνατε? Ελπιζω τελεια! Μας βρεχει σημερα απο το πρωι και βρηκα αφορμη  να ξεκινησω αυτο που ειχα καιρο στο μυαλο μου -τη δημιουργια δηλαδη ενως Beauty Blog!  Καντε ζεστο καφεδακι λοιπον και παμε να ριξουμε μια ματια στην πρωτη μου αναρτηση τα Αγαπημενα του μηνα δηλαδη που εφυγε!!



AVON/ Advance Techniques: Color Protection 400ml
 
Ενα σαμπουαν που χρησιμοποιησα πολυ τον προηγουμενο μηνα και
τελιωσα ειναι αυτο το σαμπουαν για βαμμενα μαλλια. Τα αφηνε καθαρα και αναζοωγονημενα ενω η μυρωδια του μου θυμιζε εντονα κομμωτηριο.Χρειαζεται πολυ μικρη ποσοτητα για να κανει πλουσιο αφρο απ το πρωτο κιολας λουσιμο. Γενικα, μ αρεσουν πολυ τα σαμπουαν της AVON και ασε που τα βρησκεις στους καταλογους της πολυ συχνα σε προσφορα.

 
AVON /Advance Techniques : Serum για τις ξηρες ακρες  30ml

Αλλο ενα προιον για τα μαλλια που χρησιμοποιησα κυριολεκτικα μεχρι και την τελευταια σταγονα ειναι αυτο το σερουμακι των 30ml επισης απο την Avon. Μυριζει υπεροχα πεπονι! Λατρεψα αυτη τη φρεσκια και γλυκια μυρωδια στα μαλλια μου. Το απλωνα σε βρεγμενα μαλλια εστιαζοντας στις ακρες . Μπορει να χρησιμοποιηθει και σε στεγνα μαλλια ομως επειδη ειναι λαδακι και ενιωσα πως θα μου τα γυαλιζε δεν το χρησιμοποιησα ποτε ετσι. Η αληθεια ειναι πως ειδα αλλαγη στις πολυ ξηρες ακρες μου -πλεον ειναι πιο απαλες, οποτε θα το ξαναπαρω σιγουρα μολις το βρω σε προσφορα!!

 

AVON/CARE :2 σε 1 καθαριστκο με αλοη και τζιντζερ 200 ml
 
Το εν λογω καθαριστικο εχει κρεμωδη συνθεση και μια ουδετερη μυρωδια. Το χρησιμοποιησα για τον καθαρισμο του προσωπου μου πρωι και βραδυ μιας και καθαριζει πολυ καλα το δερμα χωρις να το τραβαει. 

 
AVON/ CARE : Κρεμα χεριων-αποκαταστασης 100ml
 

Την συγκεκριμενη κρεμουλα χεριων την αγαπησα απ την πρωτη στιγμη λογω της φοβερης ενυδατωσης που προσφερε στα ξηρα και σκασμενα χερια μου. Οποια κρεμα κι αν εφαρμοζα με ετσουζε, ομως αυτη οχι ! Εκτος αυτου, εχει αντιγηραντικες ιδιοτητες, αφου ειναι εμπλουτισμενη με κολλαγονο και ελαστινη. Οσο για τη μυρωδια της ειναι ουδετερη ενω απορροφαται γρηγορα.


  AVON/FOAM BATH 1LT Σκουρα ορχιδεα και σμεουρο

 
Ενα αφρολουτρο απο Avon με το αρωμα της γοητευτικης ορχιδεας και του λαχταριστου σμεουρου,που σε χαλαρωνει μεσα σε απολαυστικες μπορμπουλιθρες .!! Με πολυ μικρη ποσοτητα κανει πλουσιο αφρο ,αφηνει το δερμα απαλο και αναζοωγονημενο και η μυρωδια του εχει καλη διαρκεια. ! Γενικα τα αφρολουτρα της εταιρειας ειναι φοβερα και φυσικα λογω συσκευασιας διακοσμουν ομορφα το μπανιο σου για αρκετο καιρο :)


URBAN VEDA: Purifying Exfoliating Facial Polish 
 
Προκειτε για ενα πιλινγκ προσωπου που απευθυνεται στα λιπαρα δερματα για την καταπολεμιση των μαυρων στιγματων, και το βρηκα σε ενα Glowbox κουτακι. Περιεχει ελαφροπετρα, ελαιο neem, στυπτικα βοτανα και εκχυλισματα κολλαγονου. Υποσχεται αποτελεσματικη απολεπιση και εξυγνιαση της επιδερμιδας και οντως κανει πολυ καλο καθαρισμο. Εχει πολυ μικρους κοκους και αν κ δειγμα μου κρατησε αρκετες μερες.!! Υπεροχο! 

AVON/NATURALS : Λοσιον σωματος με μαυρο κερασι και μοσχοκαριδο 200ml
Aπιστευτα ζεστη,εντονη και υπεροχη μυρωδια οτι πρεπει για τωρα το Χειμωνα!! Τη χρησιμοποιω στο σωμα μετα το μπανιο μου, προσφερει καλη ενυδατωση αν και η μυρωδια μετα απο καποια ωρα εξατμιζεται.!

AVON/ANEW VITALE Αναζωογονητικη κρεμα ημερας με Δ.Π.25
Αυτον τον καιρο που το δερμα μου εχει αναγκη απο ενυδατωση χρησιμοποιω αυτην την κρεμουλα επισης απο Avon που απευθυνεται σε νεανικα δερματα.  Υποσχεται πως χαριζει ενυδατωση στην κουρασμενη,θαμπη,επιδερμιδα κατα 96% και μειωση των λεπτων γραμμων. Αυτο που με ξετρελανε σ αυτην την κρεμα -περα απο την πολυ girly ροζ, γυαλινη συσκευασια,ειναι το υπεροχο,φρεσκο αρωμα της και η super ενυδατωση που προσφερει στο δερμα. Ομως εχει αρκετα λιπαρη συνθεση γι αυτο και δεν την φοραω αν μετα θελω να βγω εξω γιατι λογω οτι εχω λιπαρο δερμα γυαλιζει πολυ. Απορροφαται σχετικα γρηγορα και την θεωρω βεβαια πιο καταλληλη για τις ξηρες επιδερμιδες.!!

 ORIFLAME/ VOLUME BUILD MASCARA 8ml

Τελος ενα προιον μακιγιαζ που αξιζε και με το παραπανω για να βρισκεται στα αγαπημενα του μηνα ειναι αυτη η θεικη μασκαρα της Oriflame. Δινει τελειο ογκο αλλα και καμπυλη στις δικες μου πολυ μικρες βλεφαριδες ενω δεν κανει κομπους ουτε κολαει και οσες περισσοτερες στρωσεις βαζω τοσο πιο wow ειναι το αποτελεσμα!!



 Αυτα λοιπον κοριτσια ηταν τα δικα μου αγαπημενα...Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα? Θα χαρω πολυ να δω τα σχολια σας.!! Μεχρι το επομενο post...

-->> Φιλακιααα 

 

Σχόλια

  1. Tα περισσότερα από αυτά τα έχω δοκιμάσει. Η κρέμα χεριών με τον βασιλικό πολτό είναι επίσης υπέροχη. Επίσης όλες οι λοσιόν μυρίζουν τέλεια!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κρεμα με τον βασιλικο πολτο την εχω βαλει ηδη στο ματι!! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου